Home > Brugse bokser Ballegeer maakt straks zijn overstap naar de profs.

Brugse bokser Ballegeer maakt straks zijn overstap naar de profs.

Geschreven op 10 september 2018 om 17:00 door Mario De Wilde

De Brugse bokser Sergei Ballegeer maakt begin oktober, na een mooie amateurcarriëre zijn overstap naar het profcircuit. Dat zal gebeuren tijdens het Boksgala op  Middelkerke op zaterdag 6 oktober. Hij zal zijn debuut boksen over een wedstrijd van zes ronden tegen de ongeslagen (3 wedstrijden/3 overwinningen) Waalse bokser Toma Gaetano. Sergei Ballegeer gaat weinig veranderen aan zijn voorbereiding: “Ik heb nooit de gewoonte om vooraf veel over mijn tegenstander te weten te komen. Ik ontdek het liever tijdens de kamp. Ik boks nog maar vier jaar, vroeger deed ik aan thaiboksen. Op mijn eerste training bij KingsCobra kreeg ik een pak slaag van Jymma Osei, maar ik deed het graag en ben blijven gaan. Net zoals Jymma wil ik nu graag prof worden. In achttien kampen won ik twaalf keer. Ik verloor er vijf en nu is er dus ook die diskwalificatie, maar ik kijk zeker uit naar een profstatuut.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.