Home > Brugse artieste Jara brengt Nederlandstalige versie uit van ‘Big Spender’-klassieker

Brugse artieste Jara brengt Nederlandstalige versie uit van ‘Big Spender’-klassieker

Geschreven op 3 juni 2024 om 08:03 door Mario De Wilde

Vandaag lanceert Jara haar nieuwste single: Big Spender. Een jazzy Nederlandstalige versie van het befaamde nummer, dat Peggy Lee als eerste zong en dat vertolkt wordt door de meisjes van plezier in de film Sweet Charity. Shirley Bassey maakte er een iconische versie van. Met dit nummer wil Jara mensen eerst en vooral inspireren, zodat ze deze verleidelijke klassieker beter leren kennen. “Het is mijn doel om jazzy nummers toegankelijker te maken voor het Nederlandstalig publiek, vandaar dat ik er zelf een Nederlandstalige versie van heb gemaakt”.

Daarnaast wil Jara mensen aanmoedigen om een positievere kijk op het leven te hebben en ze aanzetten om wat meer te lachen en wat meer fun te maken. Want er is weliswaar veel miserie in deze wereld, maar wanneer we ons alleen maar focussen op de kommer en kwel helpen we de wereld niet echt vooruit en kunnen we die niet in een positievere richting sturen.

Het nummer is de vierde release van een album dat ze opnam met contrabassist Bart De Nolf en drummer Toni Vitacolonna in The Globe Recording Studios van Patrick Hamilton. Haar debuut single was Hallelujah, ik hou zo van jou, een duet met levende legende Raymond van het Groenewoud. Alle nummers zijn of waren te horen op verschillende radio stations waaronder Radio 2.

Het nummer komt vandaag uit en zal onder andere te beluisteren zijn op Spotify, Apple Music en Radio 2.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.