Home > Brugs grillrestaurant De Grillior met succesrijke afhaaldienst gestart

Brugs grillrestaurant De Grillior met succesrijke afhaaldienst gestart

Geschreven op 7 mei 2020 om 19:43 door Mario De Wilde

Sinds afgelopen weekeinde is het bekende grillrestaurant van Brugge, De Grilloir, gestart met een vlotte -en vooral veilige- afhaaldienst. Hierbij wordt echt niets over het hoofd gezien om de klant in optimale omstandigheden te bedienen. Bij het binnenkomen van De Grilloir kom je aan een soort toonbank die met veilig plexiglas gescheiden is. De bestellingen -die liefst één dag op voorhand doorgegeven worden- kunnen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 17.00 en 21.00 uur afgehaald worden. Bestelling(en) voor de dag zelf tot kunnen tot 14.00 uur worden doorgegeven. Zaakvoerder en chef-kok Peter: “Al het vlees en de vis gaan heerlijk gekruid op de centrale grill en wordt nadien met veel zorg geserveerd met ruime porties frisse sla, warme aardappel in de schil, verse sauzen, enz.”

De take-away dienst van The Grilloir  is vrij omvangrijk, gaande van

-fingerfood: gegrilde kippenboutjes met Oosters dipsausje, mini spiesje met Mozzarella, Prosciutto Toscano en Pesto of een bodje fijne vleeswaren van de Berkel)

-Voorgerechten: Scampi Diabolique/ Thaise curry (6 stuks), traditionele handgemaakte garnaalkroketten en nog een drietal andere mogelijkheden

-Hoofdgerechten: Spareribs met of zonder honing met aangepaste sausjes en frisse salade, malse filet van hoevekip met Thaise curry en rijst, Reuze Rundsbrochette met saus naar keuze en frisse salade,
Australian Black Angus grain fed Rib-eye 350 gr met frisse salade en saus naar keuze, enz.

-Pastagerechten: Scampi Diabolique (9 stuks), Scampi Thaise curry (9 stuks) of een vegetarische pasta met seizoensgroenten.

Uiteraard zijn er voor de zoetebekken ook nog een paar heerlijke nagerechten en wie een heerlijk flesje wijn bij dit alles wil ontkurken, kan die ook in De Grilloir meenemen. Het is dus niet zo verwonderlijk dat de afhaaldienst nu al een knaller van formaat is. Het ontdekken -en proeven- meer dan waard.

Aan huis geleverd (in een straal van 10 km.) voor € 5, vanaf € 120 gratis levering (in een straal van 10 km.)

Enkel telefonisch te bestellen op 050-33 01 06

De Grilloir
Fort Lapin 25
8000 Brugge
tel.: 050-33.01.06
web: www.degrilloir.be

 

5 reacties

Laurence Cogge, Brugge
Geschreven op 2020-05-08 15:43:07
Een adressje dat ik eigenlijk aan iedereen kan aanbevelen. Laatstleden october was ik er voor het eerst geweest (vlees en bediening waren fantastisch) en ik heb achteraf ook de foto's van het terras tijdens de zomer gezien. Die beelden hebben me zo bekoort dat ik er bij goed weer ook nog eens zou terug zou zijn gegaan. Maar dat gaat nu niet. Maar belooft is belooft. Ze mogen mij daar zekers nog verwachten. Laurence Tot binnenkort en snel
Marie-Therese Nauwelaerts
Geschreven op 2020-05-08 14:20:39
Ik vind het een goed idee want wanneer ikzelf de deur uit moet om boodschappen te gaan doen, dan erger ik me vooral in supermarkten hoe laks men wel is met de klanten. Sommige grootwarenhuizen houden zich aan de regel met het telkens reinigen van de winkelkarretjes en laten slechts een beperkt aantal klanten toe maar anderen laten alles op zijn beloop alsof er helemaal geen corona is. Ikzelf was al jaren klant bij dezelfde supermarkt maar ik ben daardoor nu veranderd naar de concurrentie. Ik denk dat afhaaldiensten van restaurants er dus ook alle belang bij hebben om deze veilige take away zo te voorzien. De investering wordt op die wijze snel terug verdiend, denk ik. Al zal 'terug verdienen' misschien wel iets te optimistisch zijn voor de horeca. Maar bovenal mijn hoed af en alle respect. Marie-Therese Nauwelaerts, Oostkamp
Nathalie de Pelsmaccker, Knokke
Geschreven op 2020-05-07 23:12:27
Ik heb vorig jaar voor het eerst kennisgemaakt met dit restaurant en met drie vriendinnen na het werk genoten van het paradijselijk terras. We voelden of echt zoals god in Frankrijk en beloofden dat we terug zouden komen met onze partners. Van zodra alles weer normaal is, zetten we dat meteen op onze bucklist. Nathalie, Sonja en Sophie
Familie De Groote-Floorizone, Westkapelle
Geschreven op 2020-05-07 20:58:27
Volkomen eens met Marc. Ik heb zopas de reportage gelezen en alweer een bewijs dat er nog genoeg ambitie en geloof in de toekomst bij de horeca is. Het gaat stuk voor stuk om mensen die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken en het goed voor hebben met hun klanten. Ik wens de zaakvoerders van de Grilloir heel veel geluk met hun afhaalproject toe en wil het zeker een van de volgende dagen eens gaan testen. In naam van vele proevers: Nationale Veiligheidsraad: zet a.u.b. het licht op groen om de restaurants opnieuw te openen.
Marc Van den Bossche en familie uit Dudzele
Geschreven op 2020-05-07 20:50:23
Alle succes toegewenst aan deze enthousiaste horecamensen. Mijn sympathie. Marc Van den Bossche, Dudzele

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.