Home > Brugs Buloo wint Product award food & drinks bij Gault&Millau-uitreiking

Brugs Buloo wint Product award food & drinks bij Gault&Millau-uitreiking

Geschreven op 9 mei 2024 om 06:41 door Mario De Wilde

Tijdens de 7de editie van de Gault&Millau “Culinary Innovators” Awards bij Verbeke Foundation in Kemzeke werden meer dan 100 innovatieve bedrijven, personen en organisaties werden geselecteerd als kandidaat voor een award. Uit de kandidaten werden zeven winnaars verkozen, elk in een aparte categorie. Maar het was niet alleen de uitreiking die ruim 570 aanwezigen verraste; voor, tijdens en na de award uitreiking zorgden meer dan 20 topchefs en event partners voor een innovatief culinair spektakel van het hoogste niveau.

Product award food & drinks: Buloo

Buloo is een verfijnd bruisend niet-alcoholisch aperitief met de allures van schuimwijn, maar dan zonder alcohol en arm aan calorieën. Deze drank verrast door een verfrissende combinatie van kombucha, rooibos, citroen, kers en kruiden. Uniek van smaak en volgens een ambachtelijk proces 100% natuurlijk bereid. Het subtiel bruisende Buloo past op de drankenkaart als smaakvol alternatief voor een alcoholisch drankje met bubbels. Het product werd ontwikkeld door de mensen van het voormalige Atelier Tête Pressée. Twee maand geleden was er ook al winst voor Pieter Lonneville op Gouden Tavola 2024. Met zijn Buloo alcoholvrij aperitief wordt hij vereerd met de tweede nominatie in de reeks ‘Fine Foods Foodservice’.

De winnaars van de Gault&Millau Culinary Innovators Awards 2024

Sustainability award: Table de Terroir
Product award food & drinks: Buloo
Product award non-food: Sunny Pocket
Social/human award: Lizette & Lucien Oostende
Restaurant philosophy award: Toma, Liège
Digital & Social Media award: Pastology
Entrepreneur of the Year: Dimitri Beckers

Over de winnaars:

Toekomstbestendig ondernemen is ook net zoals vorig jaar in deze editie weer wat onze award winnaars met elkaar verbindt. Deze innoverende personen en bedrijven worden duidelijk geïnspireerd door een engagement om vandaag te handelen met het oog op een duurzame toekomst. Maar dat is lang niet hun enige drijfveer. Laten we niet vergeten dat deze winnaars, net zoals alle kandidaten op onze shortlists, gedreven worden door een passie voor en een zoektocht naar kwaliteit. Met oog voor wat ons allemaal interesseert: smaakvolle producten die ons op een verantwoorde manier een goed gevoel geven, en die met respect voor omgeving en medemens een toegevoegde waarde garanderen. Daarom verdienen deze winnaars zonder uitzondering de Gault&Millau Culinary Innovators award. Een filosofie die ook de leidraad vormt van Gault&Millau als gids en blijft: Make life Tasty!

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.