Home > Bruggeling Frederiek Van Pamel palmt Roeslaarse KOERS in met kerstinstallatie

Bruggeling Frederiek Van Pamel palmt Roeslaarse KOERS in met kerstinstallatie

Geschreven op 9 december 2023 om 07:14 door Mario De Wilde

Vanaf vanmiddag 9 december kunnen bezoekers van het museum KOERS in Roeselare zich aan een sfeervol extraatje verwachten. Florist en decorateur Frederiek Van Pamel en zijn team nemen immers de grote benedenzaal van het museum in met een feeërieke kerstinstallatie. Verwacht je aan levensgrote kerstballen die als knikkers over de monumentale benedenzaal van het museum lijken uitgestrooid. In het midden daarvan torent een florale opstelling van kerstgroen. “De zilveren kerstballen reflecteren de ruimte én de bezoeker en tussen de hoge pilaren van de florale opstelling voelt die bezoeker zich als een kabouter in het bos,” aldus sfeermaker Frederiek Van Pamel. Verlichting en muziek maken de beleving compleet.

“Wie nog unieke familiefoto’s wil, weet dus waar naar toe. De kerstinstallatie is er tot 7 januari en is inbegrepen in het toegangsticket van KOERS. Voor de Roeselarenaar is dat trouwens extra goed nieuws. Inwoners van de stad bezoeken het museum immers steeds gratis! De kerstinstallatie is inbegrepen in de toegang tot het museum en dus gratis voor alle Roeselarenaars”, aldus Schepen Piet Delrue
Nog meer kerst te KOERS
KOERS is in de kerstperiode ook de uitvalsbasis voor de Notenkrakerzoektocht voor gezinnen doorheen het stadscentrum en afhaalpunt van de Winterwonderpakketten, die garant staan voor een dag voor kerstplezier. In het museum zelf is er voor kinderen het parcours ‘Gelukkig fietsjaar’: een zoektocht naar geluksbrengers in de koers met op het einde van de rit een portie geluk als cadeau.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.