Home > Brugge Urban Trail stelt morgen je benen en smaakpapillen op de proef

Brugge Urban Trail stelt morgen je benen en smaakpapillen op de proef

Geschreven op 10 november 2018 om 13:36 door Mario De Wilde

Nu zondag 11 november neemt de Brugge Urban Trail powered by Liantis meer dan 3500 deelnemers mee voor een historische én culinaire ontdekkingstocht doorheen Brugge. Inschrijven is nog steeds mogelijk! Lopers én wandelaars veroveren zondag 6 of 11 km lang de prachtige Brugse binnenstad én een stukje daarbuiten. De organisatie pakt uit met een deels vernieuwd parcours, al blijven de absolute klassiekers trouw op post. Onder meer passages doorheen Hof Bladelin, de ruïnes van de Sint-Donaaskerk in de kelder van het Crowne Plaza hotel, de hoofdzetel van Liantis, het Bisschopshuis, Chocolatier Dumon en Hotelschool Ter Groene Poorte zijn enkele van de hoogtepunten op het parcours.

CULINAIR IN DE WATTEN GELEGD

De deelnemers genieten niet alleen van het prachtige decor van de historische binnenstad, maar ook culinair worden ze in de watten gelegd. Chocolatier Dumon trakteert elke deelnemer onderweg op een heerlijke praline. Hotelschool Ter Groene Poorte voorziet voor de deelnemers aan de 11km een stukje chocolade in de patisserieafdeling en een proevertje in de slagerij. Steven De Backer, head of communication and activation, van Keytrade Bank geeft op de Markt het startschot voor een internationaal loopfeest. Maar liefst 24 nationaliteiten komen zondag aan de start. Onderweg is er heel wat muzikale animatie voorzien om de deelnemers én supporters op te zwepen.

INSCHRIJVEN KAN NOG

Wie er zondag nog bij wil zijn, kan nog steeds inschrijven. Online t.e.m. zaterdag 10 november of zondag ter plaatse in het Belfort vanaf 8u.

PRAKTISCH

Zondag 11 november

– 08u00: opening registraties en afhalen borstnummers, mogelijkheid tot inschrijven ter plaatse

– 09u00-10u20: start in waves

– 12u30: finish laatste deelnemer

– 13u30: einde

Start: Markt

Finish: Burg

Bij inschrijving ontvangen de deelnemers een uniek loopshirt en een heerlijk ontbijt, aangeboden door Delhaize.

Info en inschrijvingen: www.keytradebankurbantrailseries.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.