Home > Brugge stelt samen met Feeling nieuwe shoppingroute voor: 400 goodiebags te winnen

Brugge stelt samen met Feeling nieuwe shoppingroute voor: 400 goodiebags te winnen

Geschreven op 1 september 2020 om 11:25 door Mario De Wilde

Feeling magazine – met een hart voor Belgische mode en een neus voor de nieuwste trends- ontwikkelde een shoppingroute in Brugge met de leukste plekjes in het stadscentrum. Deze route wordt op zaterdag 5 september gelanceerd. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, zal de Feeling moderedactie komend weekend in Brugge aanwezig zijn. Ze zullen onze stad en de winkels actief tonen op Instagram en andere sociale media.

Schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys: “Heel wat deelnemende handelszaken zetten dat weekend – in kader van deze nieuwe route – leuke en coronaproof initiatieven op. Een overzicht van alle acties en de deelnemende zaken kan je raadplegen op www.brugge.be/feeling-in-the-city. De plannetjes met de shoppingroute kan men vanaf 5 september afhalen in de deelnemende zaken en bij In&Uit (Concertgebouw) en de toeristische infokantoren op de Markt en in het Station. Feeling deelt ook 400 goodie bags uit. Je kunt er eentje reserveren via www.feeling.be/brugge en een van de komende weken afhalen bij In&Uit (Concertgebouw).”

Hiernaast werd er een shoppingroute uitgestippeld met nog heel wat andere leuke plekken in de stad. Je kan de shoppingroute met de deelnemende adresjes digitaal raadplegen (rechts bij ‘documenten’) en / of een plannetje bemachtigen vanaf 5 september in de deelnemende handelszaken, bij In & Uit Brugge (Concertgebouw) en bij de toeristische infokantoren (Markt – Historium, station). Deze Feeling shoppingroute is volledig coronaproof waarbij iedereen onze Brugse topadresjes op een veilige manier kan ontdekken.*

De eerste 400 geregistreerden ontvangen een gratis goodiebag boordevol leuke spullen. Je vindt hem bij In & Uit Concertgebouw (’t Zand 34) en je kan hem de hele maand september ophalen. Registreer je via https://www.feeling.be/magazine/de-uittip-volg-de-feeling-hotspots-route-in-brugge. In & Uit is open van maandag tot zaterdag van 10 tot 17 uur. Op zon- en feestdagen open van 10 tot 14 uur. Het weekend van 5 en 6 september wordt deze shoppingroute gelanceerd.

Laat je verrassen door het uitgebreide shoppingaanbod in Brugge tijdens een extra dagje winkelen op koopzondag. Elke eerste zondag van de maand (van 13 tot 18 uur, met uitzondering van feestdagen) openen heel wat winkels in de Brugse binnenstad hun deuren. Dus ook op zondag 6 september. De winkelstraten tussen ’t Zand en de Markt zijn verkeersvrij.

Heel wat handelszaken zetten dat weekend leuke en coronaproof initiatieven op.

Een overzicht:

Holland & Barrett (Noordzandstraat 59)
Ontvang een goodie bag* bij aankoop vanaf 35 euro op zaterdag 5 september (10 – 18 uur) en op zondag 6 september (12 – 18 uur).
* Zolang de voorraad strekt

Moodstore DUKA (Wijngaardstraat 14)
Meet & Greet op zaterdag 5 september tussen 15 en 17 uur met de Belgische ontwerpster Veerle Stubbe van het label Made By Vest (een knitwear-label waarbij alle creaties met de hand in België worden gemaakt). Bezoekers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen over de breitechniek. Interessant, boeiend, leerrijk en meteen de gelegenheid om kennis te maken met haar creaties herfst-winter 2020.

Antiek Van Mullem – Atelier Papageno (Vlamingstraat 52)
Op zaterdag 5 (10 – 18 uur) en zondag 6 september (13 – 18 uur) gaat er een persoonlijke rondleiding (maximum 2 personen uitdezelfde bubbel) door in hun winkel en atelier. Wie zijn ze, wat doen ze en welke diensten bieden ze aan? Reserveren voor de rondleiding is niet nodig.

De Brugsche Tafel (Mallebergplaats 7)
Ontvang op zaterdag 5 september (11 – 18 uur) een gratis ijsje met 2 bollen (suiker- en glutenvrij + plantaardig) aankoop van een lunchbox (t.w.v. 9 euro).

Snuffel hostel (Ezelstraat 42)
Op vrijdagavond 4 september is er om 20 uur music door Anton.
Op zaterdagavond 5 september is er om 20 uur poëzie door Bernt Sales. Reserveren via bernt.sales.segarra@hotmail.com

Esprit (Steenstraat 55)
Ontvang een duurzame Esprit waterfles* van Carry Bottles bij een aankoop vanaf 125 euro.
* Geldig bij Esprit Brugge op 5 (10 – 18.30 uur) en 6 september (14 – 18 uur), zolang de voorraad strekt

Ellis Gijsen / Perfume Stories (Hoogstraat 44)
Boek vooraf je geurdegustatie voor 1 of 2 personen. Bij aankoop van een eau de parfum krijg je een korting van 20%. Tot en met 6 september is er in de boetiek ook een pop-up L’ILE EN VILLE met exclusieve onderneemsters die gaan voor lokale en duurzame mode. Tijdens het weekend van 5 en 6 september krijg je een korting van 20% op elke aankoop in de winkel. De winkel is open op zaterdag 5 september tussen 10 en 18 uur en op zondag 6 september tussen 11 en 17 uur.

Ankra (Ezelstraat 141)
Maak een armband bij Ankra voor de prijs van 10 euro op zaterdag 5 september (10 – 12 uur / 14 – 18 uur) of op zondag 6 september (13 – 18 uur).

Filou & Friends (Vlamingstraat 25)
Klanten genieten op 5 en 6 september van dubbele klantenkaart korting op hun aankopen. Filou & Friends Brugge is extra open op zondag 6 september van 14 tot 17 uur. Op zaterdag 5 september zijn ze open van 10 tot 18 uur.

Dame de Pique (Noordzandstraat 16)
Op zaterdag 5 september is er van 10 tot 12 een stoelmassage door een professionele kinesitherapeute om het weekend ZEN te starten. ’s Middags is er van 15 tot 18 uur een presentatie door ontwerpster Charlotte van het nieuwe Belgische merk RE/BORN. De ontwerpster is aanwezig en showt live enkele stuks. Je kan ook pre orders plaatsen. Op zondag 6 september is er tussen 15 en 18 uur (de winkel is open van 13 tot 18 uur) een meet & greet van het nieuwe Brugse merk JOHNY. Ruth, de ontwerpster, geeft meer uitleg over haar opstart. Een limed edition kleed kan gepast en via pre order besteld worden.
Elke klant ontvangt dat weekend een leuk geschenk bij aankoop en er worden drankjes van JusRé aangeboden.

Twee Meisjes (Sint-Jakobsstraat 61)
Bij aankoop vanaf 75 euro ontvang je een gratis Pieces zonnebril (t.w.v. € 14,99).

* Hou tijdens het shoppen steeds rekening met de huidige COVID-19 maatregelen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.