Home > Brugge organiseerde gisteren al voor de 12de keer de jaarlijkse Vrijwilligersbeurs

Brugge organiseerde gisteren al voor de 12de keer de jaarlijkse Vrijwilligersbeurs

Geschreven op 2 juni 2024 om 06:54 door Mario De Wilde

De vrijwilligerscentrale van de stad Brugge organiseerde gisteren al voor de 12de keer de jaarlijkse Vrijwilligersbeurs. Deze editie vond ’s middags plaats in wijkcentrum Xaverianen. Hierbij stellen lokale organisaties zichzelf voor en laten ze zien hoe hun vrijwilligers een bijdrage leveren aan de maatschappij. Dit jaar viel de enorme verscheidenheid aan organisaties op. Bezoekers van de beurs kunnen op basis van hun interesses in gesprek gaan met tal van organisaties zoals Curando , CM , CAW, Jehovah’s Getuigen, enz.

“De lokale Getuigen van Jehovah Getuigen stonden op de beurs enerzijds stil bij het respect voor de natuur en de acties die ze hiervoor in praktijk brengen. Anderzijds brachten ze hun hulpverlening in beeld bij rampen waar lokale en internationale teams klaar staan om snel materiële en emotionele steun te bieden, zowel aan geloofsgenoten als aan anderen,” zegt Lamelyn Bjorn, de lokale woordvoerder.

1 reactie

Delaere Daniel
Geschreven op 2024-06-04 11:21:04
Echt een mooi getuigenis van geloof en liefde in de praktijk in deze hebzuchtige wereld van deze organisaties en vooral. Van Jehova, s. Getuigen proficiat groetjes Daniel

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.