Home > Brugge gaat vrijdag uit de bol voor eerste Zotte Schlagerfestival

Brugge gaat vrijdag uit de bol voor eerste Zotte Schlagerfestival

Geschreven op 9 oktober 2018 om 08:23 door Mario De Wilde

De bekende Brugse basketbalvereniging Avanti Brugge organiseert nu vrijdagavond 12 oktober voor het eerst een top Schlagerfestival in Studio Hall te Sint-Kruis, Brugge. De eerste editie stevent af op een groot succes. Avanti Brugge werd na een periode van 25 jaar inactiviteit opnieuw opgericht in 2015. Na 2 seizoen ongeslagen komt het dit seizoen uit in tweede provinciale, met de ambitie om opnieuw ongeslagen kampioen te spelen. Gezien er regelmatig gespeeld wordt voor een publiek van meer dan 700 supporters heeft het bestuur en vrijwilligers heel wat expertise opgedaan met het organiseren van events.

Honger

“Overal in Vlaanderen vind je tegenwoordig een ruim aanbod aan events omtrent het Vlaamse populaire lied, maar in de Brugse regio blijven de muziekliefhebbers toch wat op hun honger zitten” stelt Tessa Cappan van Avanti Brugge. “Daarom pakken we in oktober uit met een nieuw event in Brugge: het Zotte Schlagerfestival”. De steile ambities van Avanti in het basketbal worden ook weerspiegeld in de keuzes die ze hebben gemaakt. “Met de steun van concertorganisator neptunus-pro en Studio hall hebben we een topaffiche samengesteld. De avond wordt geopend door Paul Bruna en gaat verder in crescendo met de gevestigde namen Laura Lynn, Willy Sommers & De Romeo’s.”. De organisatie kiest dus bewust voor absolute topnamen op hun affiche.

Studio Hall heeft een flinke reputatie in het Brugse als de place to be voor heel wat leuke events, een gezellig glas of een lekkere grillades. En is dan ook de perfecte locatie als gastheer voor het Zotte Schlager festival. Dat Avanti gekozen heeft voor de juiste formule blijkt uit de stormloop op de tickets. Kaartjes kosten 25 euro in voorverkoop (Studio Hall, De Reisduif, T’Risico, Extra Time te Sport Vlaanderen Brugge en via events@avantibrugge.be) en 30 euro aan de deur Opbrengsten van het event gaan naar de uitbouw van de jeugdwerking van Avanti Brugge. Sinds de
herstart van Avanti Brugge is de uitbouw van de jeugdwerking een belangrijk onderdeel van de vereniging.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.