Home > Brooklyn Kortrijk heropent vandaag op 50ste verjaardag

Brooklyn Kortrijk heropent vandaag op 50ste verjaardag

Geschreven op 25 februari 2022 om 11:04 door Mario De Wilde

Brooklyn Kortrijk – en bij uitbreiding gans Brooklyn dus – bestaat 50 jaar. Gestart in 1972 in de Kleine St.-Jansstraat, werd Brooklyns eerste winkel, na een tussenstop in de Lange Steenstraat, in 1986 definitief in de Korte Steenstraat gevestigd. Precies in dit jubileumjaar werd Brooklyn Kortrijk onlangs in een geheel nieuw jasje gestoken en kreeg het meteen ook hetzelfde concept aangemeten dat je al kon bewonderen in onze winkels in Gent, Oostende, Roeselare en Knokke. De trotse West-Vlaamse familiale modeketen houdt met deze investering vast aan het tempo van vernieuwing van al haar winkels.

Vandaag, vrijdag 25 februari, opent Brooklyn Kortrijk de deuren van de vernieuwde winkel. In zo’n 4 weken tijd werd een volledige make-over gerealiseerd. Het nieuwe interieur werd ontworpen door Five AM designstudio (Brugge & Antwerpen) en is gebaseerd op het urban concept van Brooklyn. De liefde voor bruisende steden én de passie voor jeans resulteerden in een opvallend kosmopolitische winkelbeleving, in hartje Kortrijk. Heren- en damescollecties zijn intuïtief naast elkaar gezet, met centraal de broeken en jeans als focuspunt. De structuur van het gebouw bleef gerespecteerd en het daglicht stroomt midden in de winkel rijkelijk naar binnen. Dit alles geeft de shop een zeer open gevoel.

De retail staat voor enkele grote uitdagingen, dat beseffen wij maar al te goed. Wij menen met dit nieuwe concept klaar te zijn voor wat komt. Zo werd er onder andere ruimte gemaakt om het duurzame, circulaire aspect bij Brooklyn tot volle ontplooiing te laten komen, en in de shop vloeien offline en online shoppen naadloos in mekaar over. Zo willen wij ons nog meer profileren als dé multimerkenwinkel bij jou in de buurt, zowel via onze stenen winkels als onze vernieuwde webshop. Wij vinden dat de toekomst is aan zij die ‘m in handen nemen. Wij zijn er alvast klaar voor! Trakteer jezelf, je vrienden en al wie je lief is op een citytrip naar Kortrijk en ontdek wat er allemaal nieuw is bij Brooklyn. Het team profashionals staat te popelen om jullie terug te ontvangen! Let’s all Brands & Pants!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.