Home > Broer en zus Maxim (27) en Anaïs (29) Recasens openden Nicky M Kids aan Kraanplein in Brugge

Broer en zus Maxim (27) en Anaïs (29) Recasens openden Nicky M Kids aan Kraanplein in Brugge

Geschreven op 19 augustus 2022 om 18:48 door Mario De Wilde

Broer en zus Maxim (27) en Anaïs (29) Recasens openen in het weekend van 20 en 21 augustus een nieuwe boetiek voor kinderen: Nicky M Kids. Naast de dames- en herenwinkel Nicky M en de interieurzaak Nicky M Home in de Vlamingstraat, is dit opnieuw een mooie aanwinst voor de Brugse shoppingkern.

Anaïs en Maxim zijn de dochter en de zoon van Nicky Moerman. Met haar bekende kledingzaak Nicky M is Nicky Moerman al sinds 1999 een vaste waarde in hartje Brugge. Vanuit haar passie voor mode gaat ze op zoek naar toffe en hippe merken voor mannen en vrouwen. Fashionista’s zijn bij Nicky M aan het juiste adres voor modenamen zoals Emporio Armani, Versace Jeans Couture, Karl Lagerfeld, Elisa Cavaletti en meer. De kledinglijnen zijn aangevuld met smaakvolle accessoires, eigentijdse handtassen en schoenen.

Eerder dit jaar opende Nicky M Home de deuren, een originele interieurzaak met een uitzonderlijke collectie bad- en slaapkamertextiel. Alles wat de winkel aanbiedt, is ontworpen door de Italiaanse ontwerpster Daniela Dallavalle. Het betreft een unieke collectie.

Met Nicky M Kids maakt de volgende generatie haar intrede in het Brugse winkellandschap. Vanaf 1 augustus heeft Nicky M ook een uitgebreid aanbod voor kinderen. Bij Nicky M Kids, gevestigd op het Kraanplein 7, kun je terecht voor kwalitatieve, duurzame en originele kledij van de merken Marc Jacobs, Karl Lagerfeld Kids en de collectie EA7 van Emporio Armani. Zowel voor baby’s als voor jongens en meisjes tot 14 jaar vind je hier je gading. Eigenares Anaïs leidt kinderen en hun (groot)ouders vakkundig doorheen de nieuwe modetrends. Naast kledij vind je er ook schoenen en accessoires zoals schoolartikelen, petten en zonnebrillen. Tijdens het wachten kunnen de kleinsten zich uitleven in de leuk ingerichte speelhoek.

Volgens de uitbaters is deze nieuwe kinderboetiek een heuse noodzaak in Brugge. “We kregen de voorbije jaren in onze winkel heel vaak de vraag naar kledij voor kinderen. In dit segment is er in de regio weinig aanbod. Vanuit die bedenking is ons idee ontstaan om zelf een kinderboetiek te starten. Het is een mooie aanvulling op onze bestaande winkels,” leggen de uitbaters uit. Anaïs heeft zelf drie kinderen en Maxim twee. “Ook de derde generatie staat alvast te trappelen om ons te komen helpen”, lacht Nicky Moerman.

“Nicky M is intussen een sterk merk dat tot ver buiten Brugge is gekend. Ook deze nieuwe zaak is een mooie aanwinst voor onze shoppingkern. Dergelijke kwalitatieve en unieke winkels vormen dé meerwaarde in onze shoppingstraten. Hiervoor komende de klanten van ver buiten de regio naar onze stad”, zegt schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys. Wie tijdens het openingsweekend een bezoekje bracht aan de winkel, kreeg bij aankoop van minimum 100 euro een leuke ‘back to school’-goodiebag.

Info: www.nicky-m.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.