Home > Bristol opent morgen nieuwe winkel in Diksmuide

Bristol opent morgen nieuwe winkel in Diksmuide

Geschreven op 11 september 2020 om 09:07 door Mario De Wilde

In Diksmuide opent morgen een gloednieuw Bristol-filaal. Het adres van de nieuwe zaak is Spoorwegstraat 8 en ligt dicht bij het station. Het nieuwe filiaal heeft het volledige nieuw Bristol-winkelconcept. Dit houdt in dat de winkel een ruimere opstelling en lagere schoenrekken heeft, die het shoppen overzichtelijker en gezelliger maken. Paspoppen brengen de collecties tot leven en werken inspirerend voor de klanten die op zoek zijn naar een nieuwe look. Tenslotte is het Bristol-filiaal met oog op het milieu overgegaan op duurzame ledverlichting en besparende verwarmings- en koelingsinstallaties.

Daarnaast voorziet de nieuwe winkel meer ruimte voor de sportcollectie en is deze ook uitgebreid. Naast producten van Bristol zelf, kun je er ook heel wat topmerken zoals Adidas, Fila, Puma, Levi’s, Lee Cooper, Jack & Jones en Geox terugvinden.

Breed verspreid netwerk
Met dit nieuwste filiaal heeft Bristol in totaal 245 winkels in België en Nederland. Dankzij dit brede netwerk van winkels kunnen klanten altijd ergens in de buurt terecht voor de betaalbare mode van Bristol. “De crisis houdt ons als familiebedrijf niet tegen om onze succesformule uit te breiden”, zegt Elise Vanaudenhove, CEO bij Bristol. “We zijn trots dat we in Diksmuide de deuren mogen openen van een nieuw filiaal. Onze klanten zullen zich er snel thuis voelen en gaan – binnen de mogelijkheden van de voorzorgsmaatregelen – er zeker opnieuw shopplezier ontdekken.”

Bristol is een familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw leuke mode aanbiedt aan alle gezinnen in België en Nederland, voor mensen van alle leeftijden. Met respect en liefde voor haar producten en haar omgeving. Eenieder kan terecht in bereikbare, gezinsvriendelijke winkels, voor betaalbare collecties, met hoogstaande kwaliteit.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.