Home > Briljanten huwelijksjubileum van Etienne Monteville en Elfrieda Cardon in Knokke-Heist

Briljanten huwelijksjubileum van Etienne Monteville en Elfrieda Cardon in Knokke-Heist

Geschreven op 11 februari 2020 om 17:32 door Mario De Wilde

Op zaterdag 8 februari 2020 om 11 uur vierden Etienne Monteville en Elfrieda Cardon hun briljanten huwelijksjubileum bij hen thuis in de Paul Parmentierlaan. Etienne en Elfrieda stapten in het huwelijksbootje op 15 februari 1955 in Knokke. Schepen Jan Morbee overhandigde het koppel in naam van het gemeentebestuur een verrassingskorf met lekkernijen van Oxfam Wereldwinkel en een medaillon van het Koninklijk Paleis. Het paar heeft 1 dochter Michèle die een speelgoedwinkel op de Zeedijk openhoudt. Zij is gehuwd met Dirk Bode die bij het gemeentebestuur werkt. Ze hebben 1 zoon Maxim. Etienne en Elfrieda hebben geen specifieke hobby’s maar maken dagelijks een wandeling van ongeveer een uur.
Levensloop van Etienne
Etienne is geboren op 23 september 1932. Hij komt uit een gezin van 6 kinderen. Het gezin woonde in Knokke. De vader van Etienne van stukadoor. Etienne liep school in Knokke en later in Brussel waar hij de stiel van mechanicus leerde. Na zijn schoolperiode deed hij verschillende jobs. Hij deed legerdienst gedurende 2 jaar. Na zijn huwelijk met Elfrieda woonde hij in Brussel en was privé chauffeur. Later kwam het koppel naar Knokke wonen waar Etienne stranduitbating deed. Vervolgens baatte hij samen met zijn echtgenote een kruidenierswinkel uit in de Meerminlaan tot aan zijn pensioen.
Levensloop van Elfrieda
Elfrieda zag het levenslicht op 8 november 1932. Ze komt uit een gezin van 5 kinderen. Haar vader was wever en het gezin woonde in Waarschoot (nu Lievegem). Na haar schoolperiode zorgde ze voor een kindje. Na haar huwelijk toen ze in Brussel woonde deed ze het huishouden bij het paar waar Etienne privé chauffeur was. Toen ze naar Knokke verhuisde heeft ze in de Sarma gewerkt. Later baatte ze, samen met Etienne, de kruidenierswinkel uit in de Meerminlaan tot aan haar pensioen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.