Home > Briljanten huwelijk voor echtpaar De Gheest-Schaubroeck uit Knokke

Briljanten huwelijk voor echtpaar De Gheest-Schaubroeck uit Knokke

Geschreven op 29 september 2021 om 16:08 door Mario De Wilde

Het echtpaar De Gheest – Schaubroeck vierde op 25 september 2021 hun briljanten huwelijksverjaardag. Maar liefst 65 jaar zijn deze tortelduifjes al getrouwd. Wat begon als een toevallige aanraking tijdens een fietstocht groeide uit tot een mooi liefdesverhaal dat afgelopen zondag bekroond werd met een lunch in het gezelschap van de hele familie.

Antoon De Gheest en Angèle Schaubroeck wonen sinds 1989 in Knokke-Heist en hebben jaren een bloemisterij gehad waar je terecht kon voor bloemen, planten en later ook snijbloemen. Ze hebben 4 kinderen: Wim, Hendrik, Tony en Filip. Zoon Hendrik en zijn vrouw Isabelle hebben de fakkel overgenomen in de bloemisterij, die momenteel uitgegroeid is tot een productiebedrijf van 2 hectare groot.

Antoon en Angèle verwachten binnenkort hun eerste achterkleinkind want één van Hendriks zonen, Karel, en zijn vriendin Julie zijn in blijde verwachting van een zoontje. En dus was er zondag dubbel en dik reden om te vieren. Het Nieuws van West-Vlaanderen wenst Antoon en Angèle een fijne huwelijksverjaardag en nog vele jaren samen!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.