Home > Bredense Horecabeurs blaast komende maandag 15 kaarsjes uit

Bredense Horecabeurs blaast komende maandag 15 kaarsjes uit

Geschreven op 1 februari 2024 om 08:03 door Mario De Wilde

Op maandag 5 februari opent Horecabeurs Bredene voor de 15e keer zijn deuren in en rond het MEC Staf Versluys. Voor deze jubileumeditie steekt het logo van Horecabeurs Bredene in een nieuw jasje. “In die 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een meer dan succesvolle beurs”, zegt schepen Alain Lynneel. “Het unieke is dat wij de enige grote horecabeurs van de kust zijn. En er worden ook telkens mooie ‘deals’ gesloten. Het succes van de beurs zorgt er ook voor dat we al jaren een wachtlijst hebben als het op standhouders aankomt. Zelfs met een gigantische aangebouwde tent aan het MEC Staf Versluys is ook dit jaar de maximumcapaciteit van de beursvloer bereikt”, geeft schepen Lynneel aan. Op de beurs staan 160 standhouders, waaronder brouwerijen, wijn- en koffiehuizen maar ook andere bedrijven die horeca-gerelateerde producten aanbieden. Zo zijn er bedrijven met kassasystemen en specifieke software voor horeca, meubilair, toeleveranciers van allerhande horecaproducten, bedrijven die zich specialiseren in personeel en tewerkstelling, innovatieve producten, enz… “De Bredense horecabeurs is belangrijk voor de kusthoreca omdat het net voor de krokus- en paasvakantie geprogrammeerd staat. We kijken er dan ook naar uit en verwachten zo’n 6 à 7.000 bezoekers aan professioneel horecapubliek die er de nieuwste horecatrends en de brede waaier aan producten komen bekijken en proeven”, besluit schepen Alain Lynneel.

De Bredense horecabeurs gaat van start op maandag 5 februari en is tot en met donderdag 8 februari dagelijks te bezoeken van 12.00 tot 18.30u in het MEC Staf Versluys, Kapelstraat 76 – 8450 Bredene. Meer informatie over tickets, programma, exposanten? www.horecabeurs.be

Op de foto: de schepenen Alain Lynneel en Steven Buyse met de medewerkers van het Autonoom Gemeentebedrijf Anja Van Eylen en Coralie Lion. ©gemeente Bredene

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.