Home > Bredene schenkt € 1.630 aan Stichting Alzheimer Onderzoek

Bredene schenkt € 1.630 aan Stichting Alzheimer Onderzoek

Geschreven op 22 april 2024 om 08:50 door Mario De Wilde

Afgelopen vrijdag 19 april werd er in Bredene een cheque van 1.630 euro overhandigd aan Stichting Alzheimer Onderzoek – Stopalzheimer. Deze fantastische bijdrage is het resultaat van onze recente initiatief genaamd ‘Bake with Love’. Elk jaar organiseert Stichting Alzheimer Onderzoek – Stopalzheimer een cupcake-actie, waarbij woonzorgcentra, ziekenhuizen en individuen thuis cupcakes bakken en verkopen. De opbrengsten van deze actie worden bestemd voor Belgisch wetenschappelijk onderzoek naar dementie en voor de opleiding van experts op dit gebied.

Binnen het woonzorgcentrum Jacky Maes hebben talloze bewoners, familieleden, vrijwilligers en medewerkers zich ingezet voor een succesvolle verkoop. Dankzij hun inspanningen en de genereuze steun van de gemeenschap, zijn we verheugd aan te kondigen dat we een indrukwekkend bedrag van 1.630 EUR hebben ingezameld.

Dit bedrag zal zonder twijfel een waardevolle bijdrage leveren aan de initiatieven en het voortgezet onderzoek van Stichting Alzheimer Onderzoek. Wij willen dan ook iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze actie. Hun steun zal helpen om de impact van Alzheimer te verminderen en om hoop te bieden aan degenen die getroffen zijn door deze ziekte.

Voor meer informatie over Stichting Alzheimer Onderzoek – Stopalzheimer en hoe u kunt bijdragen aan hun belangrijke missie, kunt u terecht op www.stopalzheimer.be

Stichting Alzheimer Onderzoek – Stop Alzheimer financiert elk jaar nieuwe onderzoeksprojecten naar de ziekte van Alzheimer en aanverwante hersenziekten. Het doel is om de oorzaken van neurodegeneratieve aandoeningen beter te begrijpen en zo uiteindelijk therapieën te vinden om Alzheimer en andere neurodegeneratieve ziekte te vertragen en zelfs te voorkomen. Daarnaast steunt de stichting ook onderzoek om de zorg en het dagelijks leven van mensen met dementie te verbeteren.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.