Home > Brasserie-Hotel Uilenspiegel aan de Brugse reien lokt twee Songfestivalwinnaars naar concert

Brasserie-Hotel Uilenspiegel aan de Brugse reien lokt twee Songfestivalwinnaars naar concert

Geschreven op 30 juli 2021 om 19:16 door Mario De Wilde

Brasserie-Hotel Uilenspiegel aan de Brugse reien heeft sinds kort nieuwe uitbaters. het gaat om de twee jonge broers Mon en Zowie. Beiden zitten boordevol energie en zijn vast besloten om hun horecazaak volledig op de kaart te zetten in Brugge. Door corona hebben ze de pas overgenomen zaak in de Langestraat in Brugge, met het prachtig terras pal aan de Brugse reitjes, terug een tijdje moeten stil leggen. Maar vanaf nu gaan ze er terug voor de volle 100% voor, en ze hebben dan ook grootse plannen.

Ze sluiten alvast hun zomerseizoen in grote stijl af, met een concert om ‘u’ tegen te zeggen. In samenwerking met Jurne Verstraete van VMVS uit Roeselare, hebben ze een prachtig en ongezien concertprogramma in elkaar gestoken voor woensdag 25 augustus aanstaande. De affiche staat vol met internationale en nationale artiesten met faam en met maar liefst twee Eurovisie songwinnaars op het programma.

Niemand minder dan de drievoudig winnaar Johnny Logan prijkt als main act op de affiche. Deze internationale act zorgt dan ook voor heel wat aantrekkingskracht. Ook onze eigenste Sandra Kim die in 1986 voor België het Eurovisiesongfestival won, en onlangs op VTM de Masked singer won zal haar aantrede maken. Daarnaast hebben ze als internationale act de Filipijnse zangeres Leah Bien, die reeds 30 jaar op de planken
staat, in meer dan 20 landen optrad en intussen 11 jaar in België woont en bijzonder populair is in Vlaanderen. Ook Fernando, één van de beste Julio Iglesias imitators van Europa, is één van de gasten deze avond. De Laladu band uit Koekelare zorgt voor de opwarming van het publiek die avond.

De ganse show wordt aan elkaar gepraat door Filip D’Haeze van Swoop die ook zelf een solo optreden zal  verzorgen. Je kan van deze ganse show genieten vanop het terras van Brasserie-Hotel Uilenspiegel, langs de reien in Brugge. VMVS zorgt voor een overdekt podium, prima geluid en belichting. De broers Mon en Zowie zorgen op hun beurt voor een heerlijk viergangen menu om deze avond helemaal compleet te maken. Voor het viergangen menu en de show samen betaal je slechts 59 euro. Een ongeziene stunt die in Brugge nog niet is voorgedaan. Deze stunt zal er zeker voor zorgen dat men Brasserie-Hotel Uilenspiegel in de Langestraat 2 te Brugge niet zo vlug zal vergeten.

Er zijn slechts 140 plaatsen beschikbaar en deze zijn momenteel al voor 3/4 ingenomen. Dus voor de mensen die  dit uniek spektakel willen mee maken en er zeker willen bij zijn, aarzel dan zeker niet en neem contact op met Zowie op het nummer 0468 479 380 om je eigenste plaats te reserveren!

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.