Home > Brandweer Menen schenkt rolstoel aan revaliderende aannemer in dakwerken Frank Cheneau

Brandweer Menen schenkt rolstoel aan revaliderende aannemer in dakwerken Frank Cheneau

Geschreven op 16 januari 2023 om 10:16 door Mario De Wilde

Ongeveer twee jaar geleden kwam aannemer in dakwerken Frank Cheneau zwaar ten val op een werf. Na de verzorging en de stabilisatie kende Frank een zeer lange revalidatie in het UZ Gent. Hij werd hierbij begeleid door het team van Prof. Kristine Oostra. Frank was ook een lange tijd brandweervrijwilliger in Menen en daarom vroeg de vriendenkring van de brandweer hoe ze hem konden bijstaan. Frank wilde niets voor zichzelf maar pleitte om een schenking te doen ten voordele van het Revalidatiecentrum UZ Gent.

Zopas mocht de brandweer van Menen Prof. Oostra en leden van haar team ontvangen in de brandweerkazerne. De vriendenkring overhandigde een speciale rolstoel ter waarde van 2.600 euro. De prof bedankte en benadrukte het belang om haar patiënten het comfort van een degelijke rolstoel te kunnen aanbieden.

Op de foto: rechtstaand, Sebastien Termote, Tiele Desmet, zonecommandant kolonel Olivier Dorme, burgemeester Eddy Lust, Xandro de Tand en Nick Ego.
Vooraan, postverantwoordelijke kapitein Yves Dubois en de stagiairs van de voorgaande lichtingen 2021 en 2022: Anthony Dubois, Wolf Deleu, Steije Maertens en Robin Descamps.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.