Home > Bonusronde ‘Burn-Out voor Beginners’ start in Brugge

Bonusronde ‘Burn-Out voor Beginners’ start in Brugge

Geschreven op 20 november 2018 om 17:45 door Mario De Wilde

Het derde seizoen van ‘Burn-Out voor Beginners’ is zo goed als uitverkocht, en dus gaat Arnout een stapje verder. Hij is klaar voor een laatste ronde extra… large: zes steden, zes topzalen, één comedian. Het is zijn laatste ronde, dus mis het niet! Beleef nog één keer de kracht van Arnout zijn kruis. Zijn assenkruis wel te verstaan. Deze show biedt geen garantie op genezing van een burn-out maar bestrijdt enkel de symptomen ervan. Ambtenaren worden niet geviseerd, net zo min als vakbonden, bazen en andere storende elementen op de werkvloer. Mogelijke bijwerkingen zijn buikpijn van het lachen, het dumpen van je dikke BMW of het aankopen van Arnout zijn boek ‘Burn-out voor Beginners’.

BONUSRONDE:

22.02.19 – BRUGGE / Stadsschouwburg
06.04.19 – KORTRIJK / Schouwburg
27.04.19 – MECHELEN / Theatrium
10.05.19 – GENT / Capitole
15.05.19 – ANTWERPEN / Arenberg
06.06.19 – HASSELT / CC Hasselt

Tickets en volledige speellijst vind je op de website van Arnout: www.arnoutvandenbossche.be
In samenwerking met Comedyshows.

DVD-release ‘Burn-Out Voor Beginners’
De tournee van ‘Burn-Out voor Beginners’ loopt op zijn laatste benen. Wie de show niet meer kan zien, heeft iets gemist. Maar… gelukkig is de show in de uitverkochte Vooruit in Gent opgenomen op dvd! Deze onvergetelijke avond kan je nu dus zelf meemaken òf herbeleven vanuit je luie zetel.

 

Disclaimer

Deze show biedt geen garantie op genezing van een burn-out maar bestrijdt enkel de symptomen ervan. Ambtenaren worden niet geviseerd, net zo min als vakbonden, bazen en andere storende elementen op de werkvloer. Mogelijke bijwerkingen zijn buikpijn van het lachen, het dumpen van je dikke BMW of het aankopen van Arnout zijn boek ‘Burn-out voor Beginners’.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.