Home > Bolt’s taxiservice nu ook naar Brugge en geeft al meteen 20% korting voor Bruggelingen

Bolt’s taxiservice nu ook naar Brugge en geeft al meteen 20% korting voor Bruggelingen

Geschreven op 2 april 2024 om 09:38 door Mario De Wilde

Bolt, het toonaangevende mobiliteitsplatform van Europa, kondigde vanmorgen de lancering van zijn taxiservices in Brugge aan. Deze strategische uitbreiding naar Brugge, volgend op de succesvolle lanceringen in Gent, Antwerpen en Kortrijk, onderstreept Bolt’s toewijding aan het verrijken van het
mobiliteitsnetwerk in de Vlaamse regio. Door Brugge te kiezen, de op twee na grootste stad in Vlaanderen bekend om zijn toeristische aantrekkingskracht, streeft Bolt ernaar de inspanningen van de stad voor duurzame stadsplanning te ondersteunen door een alternatief te bieden dat bestaande vervoersinitiatieven aanvult, niet alleen voor toeristen maar ook voor de dagelijkse reiservaring van lokale bewoners aanzienlijk verbetert.

Laurent Pantusa, Country Manager bij Bolt België, uitte, “Onze lancering in Brugge betekent een belangrijke stap in onze bredere Vlaanderen-expansiestrategie. We streven ernaar om een essentiële mobiliteitsbron voor Brugge te bieden, die inspeelt op de behoeften van haar bewoners en de verwachte toeristen, met onze betrouwbare, veilige en toegankelijke vervoersoplossingen. Het is met dezelfde dynamiek dat we onze uitbreiding voortzetten, door te blijven streven naar het leveren van de beste diensten tegen de beste prijzen en door ons inzet voor duurzamere stedelijke mobiliteit voort te zetten.”

De introductie van Bolt in Brugge biedt een praktische en kosteneffectieve oplossing voor het verplaatsen in de stad, en biedt een opmerkelijk alternatief voor het gebruik van privéauto’s. De service maakt het moeiteloos mogelijk om ritten te boeken met een druk op de knop. Met zijn gebruiksvriendelijke app vereenvoudigt Bolt het proces om een rit te regelen, waardoor reizen door Brugge zowel handig als betaalbaar wordt. Deze service verbetert niet alleen de stedelijke mobiliteit maar ondersteunt ook milieuvriendelijke vervoerskeuzes door de afhankelijkheid van persoonlijke voertuigen te verminderen.
Focus op veiligheid en hoogwaardige service
Met zijn introductie in Brugge benadrukt Bolt zijn belofte om de hoogste veiligheids- en servicenormen te handhaven. Zowel rijders als bestuurders in Brugge zullen profiteren van innovatieve functies zoals de SOS-knop in de app en Trip Safety Monitoring, die bijdragen aan een veiligere en meer geruststellende reiservaring.
● SOS-knop: Deze cruciale veiligheidstool stelt rijders en bestuurders in staat om snel en discreet lokale noodhulpdiensten te alarmeren tijdens een crisis, wat zorgt voor snelle ondersteuning wanneer dat het meest kritisch is.

Monitoring voor ritafwijkingen: Een innovatief systeem dat automatisch anomalieën detecteert, zoals langdurige stops of onverwachte afwijkingen van de route. Het vraagt real-time om check-ins met zowel passagiers als chauffeurs om hun veiligheid te bevestigen en biedt opties om noodhulpdiensten te contacteren indien nodig.
Speciale aanbiedingen om de inwoners van Brugge te verwelkomen
Om zijn komst in Brugge te vieren, introduceert Bolt speciale promotieaanbiedingen voor de inwoners van de stad, waarbij 20% korting wordt geboden op al hun ritten. Dit initiatief is niet alleen een welkomstgebaar, maar weerspiegelt ook Bolt’s inzet voor het bevorderen van duurzame en toegankelijke mobiliteit voor iedereen in de stad.
Over Bolt
Bolt is Europa’s toonaangevende super-app met meer dan 150 miljoen gebruikers in meer dan 45
landen in Europa en Afrika. Het bedrijf streeft ernaar de verschuiving van privé-auto’s naar gedeelde
mobiliteit te versnellen door betere alternatieven aan te bieden voor elke gebruikssituatie. Het aanbod
van het bedrijf omvat:
Taxibemiddeling
Verhuur van gedeelde elektrische fietsen en steps
Bolt Food, maaltijdbezorging van restaurants
Bolt Market, onze boodschappenbezorgdienst
Bolt Drive, autodeeldienst
Bolt Business, mobiliteitsdienst voor bedrijven
Bolt Market, Bolt Food en Bolt Drive zijn nog niet beschikbaar in België, maar hebben al groot succes
in verschillende steden en landen in Europa en Afrika. De Bolt-app is beschikbaar op iOS en Android.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.