Home > BMW Le Couter en Lemmens-Le Couter blijven bij Team Deceuninck-Quick-Step tot 2026

BMW Le Couter en Lemmens-Le Couter blijven bij Team Deceuninck-Quick-Step tot 2026

Geschreven op 18 oktober 2021 om 18:33 door Mario De Wilde

Het wielerteam Deceuninck-Quick-Step zal volgend seizoen nog steeds te zien zijn in de BMW-auto’s van BMW Le Couter & Lemmens – Le Couter, tot 2026. De BMW-dealerships in Tielt en Waregem werken al sinds begin 2019 met de ploeg en steunen de renner voor, tijdens en na de wedstrijden. De auto’s bieden zowel voor de renners als staff het beste comfort gedurende vele verplaatsingen, die de ploeg brengt van Spanje tot Slowakije en van Denemarken tot Italië. “We zijn erg verheugd dat BMW Le Couter & Lemmens – Le Couter onze Officiële Autopartner blijft. Hun auto’s en filosofie matchen perfect met onze strategie om steeds te vernieuwen en te mikken op succes”, zei Deceuninck – Quick-Step CEO Patrick Lefevere over de verlenging van het partnership, waarbij de BMW X7 nog steeds als exclusieve VIP-auto te zien zal zijn gedurende events van de ploeg.

President en CEO van BMW Group Belux, Eddy Haesendonck, was even blij: “BMW Belux is trots om partner te blijven van The Wolfpack. De BMW-auto’s bieden een topervaring, met zowel kwaliteit als luxe. Dit stemt overeen met de spirit van Deceuninck – Quick-Step, die steeds de beste resultaten probeert te behalen in wedstrijden en mikt naar de top van het wielrennen. Om het partnership te bezegelen, gaven Stijn Le Couter en Werner Lemmens van het Le Couter en Lemmens – Le Couter BMW-dealership een gloednieuwe BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride aan de wereldkampioen Julian Alaphilippe: “We zijn trots om de wereldkampioen en zijn familie heel wat rijplezier te bieden achter het stuur van zijn mooie BMW X5, en tegelijkertijd de #ItStartsWithUs-duurzaamheidscampagne van de ploeg te steunen.
Alaphilippe, die kort na het behalen van zijn nieuwe wereldtitel de auto ophaalde, zei: “Ik merkte onmiddellijk de vele ruimte op in de X5! Deze auto is veelzijdig en is perfect om goed uitgerust aan te komen voor een wedstrijd, alsook als familieauto.”
Foto Wout Beel

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.