Home > Blokkot in campussen Kortrijk en Brugge van Hogeschool VIVES

Blokkot in campussen Kortrijk en Brugge van Hogeschool VIVES

Geschreven op 23 december 2018 om 12:03 door Mario De Wilde

De campussen Kortrijk en Brugge Xaverianenstraat van Hogeschool VIVES zetten tijdens de kerstvakantie opnieuw hun deuren open voor studenten die een ontspannende omgeving zoeken om samen te studeren. Blokkot geeft studenten de gelegenheid om de examens in ideale omstandigheden voor te bereiden: in alle rust en stilte, samen met medestudenten, in een omgeving die optimaal is ingericht om te kunnen studeren, met veel stopcontacten, gratis snelle wifi en ontspanningsruimtes voor wie even een pauze neemt. In VIVES Brugge, Xaverianenstraat 10, kun je in de bibliotheek terecht en bij grote drukte ook in het studentenrestaurant. In VIVES Kortrijk, Doorniksesteenweg 145, vind je het Blokkot in aula ’t Forum, de Bistro en bij grote drukte in gebouw 1 van het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde.

Blokkot is vanaf 8u30 zowel toegankelijk voor studenten van VIVES als voor studenten van andere hogescholen en universiteiten. Reserveren is niet nodig. Blokkot vindt elke dag plaats, ook in het weekend, van zaterdag 22 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019, van 8u30 tot 19u, met uitzondering van:

• 24 december 2018 (tot 16u)
• 25 december 2018 (gesloten)
• 26 december 2018 (gesloten)
• 31 december 2018 (tot 16u)
• 1 januari 2019 (gesloten)

Hogeschool VIVES

Hogeschool VIVES telt ruim 1 250 personeelsleden en 13 500 studenten in de basisopleidingen in zes studiegebieden: biotechniek, gezondheidszorg, handelswetenschappen en bedrijfskunde, industriële wetenschappen en technologie, onderwijs en sociaal-agogisch werk. VIVES beschikt over campussen in zes steden in West-Vlaanderen: Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Tielt en Torhout.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.