Home > Blankenbergse kunstenares Lisa-Marie Billiet wil via workshop kleur brengen

Blankenbergse kunstenares Lisa-Marie Billiet wil via workshop kleur brengen

Geschreven op 14 oktober 2020 om 16:03 door Mario De Wilde

Tijdens deze nare coronaperiode zijn heel wat mensen op zoek gegaan (of zijn nog steeds op zoek) naar een nieuwe hobby. Een hobby waar ze niet de deur voor uit hoeven. Dit bracht de jonge Blankenbergse kunstenares Lisa-Marie Billiet (23) op het idee om via een workshop jong en oud kennis te laten maken met de wondere wereld van het schilderen en specifiek met de op dit moment erg populaire schildertechniek FLUIDART.

Lisa-Marie Billiet: ‘het zijn voor iedereen heel moeilijke tijden. Tijden waar we beperkt worden in onze ontspanningsmogelijkheden. Héél veel mensen zijn op zoek naar een hobby die ze thuis kunnen beoefenen. Als kunstenares, met een fascinatie voor schilderen, wil ik mensen via een workshop kennis laten maken met de schildertechniek FLUIDART. Bij FLUIDART voel je de vrijheid van de lopende verf die je uitgiet op het canvas, het werkt zeer therapeutisch. De onvoorspelbaarheid zorgt ervoor dat je steeds een uniek en prachtig resultaat krijgt. Je leert los te laten wat je verwacht en precies wilt, om de verf haar eigen ding te laten doen. Binnen FLUIDART heb je honderden technieken die je kan toepassen en uitproberen. Zo kan je werken met silicone-olie om cellen te creëren, op de verf blazen met een rietje, werken met een trechtertje waar je de verf in giet om dan alles in één keer los te laten, …”

“Met mijn workshop wil ik jong en oud kennis laten maken met de wondere wereld van het schilderen, een hobby waarvoor je niet de deur uit moet en waar je met een beperkt budget mooie creaties kan maken en zo wat kleur kan brengen in je huis tijdens deze sombere tijden.’ De workshop gaat door op 14 november 2020 in de Pekelput in Blankenberge. We starten om 09u00 en eindigen rond 12u00. Het doel is dat elke deelnemer op het einde van de workshop 3 prachtige resultaten kan meenemen naar huis.”

Inschrijven kan via de website www.acrylicartlisamarie.be/workshops-2/ of via het facebook-evenement ‘Workshop Fluidart door Acrylic Art Lisa-Marie’ op mijn pagina (Acrylic Art Lisa-Marie).

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.