Home > Blankenberge toont haar troeven met nieuwe toeristische brochure

Blankenberge toont haar troeven met nieuwe toeristische brochure

Geschreven op 12 februari 2024 om 08:46 door Mario De Wilde

Infopunt Toerisme lanceerde zopas de nieuwe toeristische brochure voor het jaar 2024. Met een perfecte timing om de krokusvakantie in te luiden en net voor Carnaval, is deze nieuwe publicatie een onmisbare gids voor iedereen die Blankenberge wil ontdekken en beleven. De kleurrijke bezoekersgids belicht de diverse charmes van Blankenberge en is ontworpen om zowel locals als toeristen te inspireren. Wat wil je doen? De pracht van de zee ervaren? De natuur verkennen, culturele hoogtepunten ontdekken, sportieve actief zijn? Of gewoon wandelen of fietsen. De brochure heeft het allemaal.

Op de cover prijkt de nieuwe wandelweg van de Pier. Want daar is Blankenberge terecht trots op. Het bouwwerk is hét grote uithangbord van de badstad en mag dan ook centraal staan. Niet alleen bevat de brochure informatie over het vaste aanbod, maar ook details over logiesmogelijkheden, restaurants, verhuurkantoren, campings en nog veel meer. Een handig stratenplan help bezoekers moeiteloos door de stad navigeren.

Schepen van Toerisme, Patrick De Klerck, deelt zijn enthousiasme over de nieuwe brochure: “Blankenberge is een unieke bestemming met voor elk wat wils. Deze brochure is een uitstekend hulpmiddel om onze stad te verkennen en alle pracht te ontdekken. We zijn ervan overtuigd dat deze gids bezoekers aanmoedigt om alles wat Blankenberge te bieden heeft te verkennen en te ervaren. En ook dit jaar pakken we weer uit met een goedgevulde evenementenkalender”.

Ben je een inwoner of zoek naar nieuwe ontdekkingen? Of ben je een toerist op zoek naar een onvergetelijke vakantie? De toeristische brochure 2024 is de ideale metgezel.

Haal de brochure 2024 gratis af in het Infopunt Toerisme. Liever een papieren exemplaar? Bel naar T 050 636 620 of mail naar toerisme@blankenberge.be.

Lees de brochure online via www.visit-blankenberge.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.