Home > Blankenberge plaatste nieuwe speeltoestellen op het strand

Blankenberge plaatste nieuwe speeltoestellen op het strand

Geschreven op 10 juni 2021 om 09:39 door Mario De Wilde

Het Lokaal Bestuur van Blankenberge investeerde onlangs in de aankoop van drie nieuwe speeltoestellen op het strand. Een groot combinatietoestel waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, klauteren en glijden garandeert alvast heel wat speelpret. Daarnaast zorgen een speeltoestel in de vorm van een zwevende auto en een zandspeelcombinatie voor het nodige fantasiespel bij de iets jongere kinderen.

Uit een bevraging in het kader van COVID-19, kwam uit de antwoorden naar voor dat kinderen het strand een hele leuke plek vonden om te vertoeven de afgelopen periode. Het strand is en blijft een bijzondere troef waarmee Blankenberge als badstad moet uitpakken. Eveneens was het al enige tijd geleden dat er werd geïnvesteerd in de aankoop van speeltoestellen voor Speelberge, de speelpleinwerking die ook plaats vindt op het strand tijdens de zomermaanden.

De nieuwe speeltoestellen worden telkens tussen maart en oktober op het strand geplaatst. Ze mogen vrij gebruikt worden door iedereen buiten de openingsuren van de speelpleinwerking. Zo kunnen alle kinderen optimaal genieten van dit extra speelplein.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.