Home > Bijna de helft van chauffeurs rijdt te snel tijdens controleactie in Noordzeedreef te Koksijde

Bijna de helft van chauffeurs rijdt te snel tijdens controleactie in Noordzeedreef te Koksijde

Geschreven op 13 december 2023 om 07:05 door Mario De Wilde

Eergisteren stelden de agenten van de Politiezone Westkust opnieuw hun mobiele flitser op drie verschillende locaties op. En dat leverde een onthutsend resultaat op want in totaal reden 102 van de 1.129 gecontroleerde bestuurders te snel. Agenten startten de controleactie in de Noordzeedreef te Koksijde. Tussen 7.30 uur ’s morgens en 9.30 uur ’s morgens werd de snelheid van 69 bestuurders gemeten. 34 bestuurders respecteerden de maximale snelheid van 30 km/uur niet. Dat is 49,3 %! Eén bestuurder reed zelfs 92 km/uur. De snelheidsduivel werd geïntercepteerd en geïdentificeerd door de ploeg.

Vandaar ging het verder naar de Dudenhofenlaan te Nieuwpoort. 172 bestuurders werden gecontroleerd. Vier bestuurders reden te snel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg er 60 km/uur.

Tussen 13.35 en 15.35 uur tot slot stelde de politie de mobiele flitser op te De Panne, in de Koksijdeweg. 888 bestuurders passeerden daar de mobiele flitser. 64 bestuurders reden sneller dan de toegelaten snelheidslimiet van 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg er 78 km/uur.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.