Home > Bijna 4.000 volle spaarkaarten voor actie Kortemark ’t Winkelt, hoofdwinnaars zijn bekend

Bijna 4.000 volle spaarkaarten voor actie Kortemark ’t Winkelt, hoofdwinnaars zijn bekend

Geschreven op 30 januari 2023 om 10:25 door Mario De Wilde

De derde editie van Kortemark ’t Winkelt, de lokale spaaractie van Unizo Groot Kortemark, Zarren Werken Onderneemt en de Gemeente Kortemark bij het einde van het jaar, is afgelopen. De hoofdprijs van 1.000 euro in Kortemarkbonnen gaat naar Febe Debaenst, voor Sofie Vandewalle liggen dan weer Kortemarkbonnen ter waarde van 500 euro klaar.

In totaal werden niet minder dan 3.979 spaarkaarten ingediend. En om er nog wat extra cijfermateriaal tegenaan te gooien: Kortemark ’t Winkelt levert zomaar even 180 winnaars op: zo mogen er zich 138 deelnemers verheugen op een prijs geschonken door één van de vele betrokken handelaars (ter waarde van in totaal 3.750 euro) en zijn er ook nog eens 42 Kortemarkbonnen ter waarde van in totaal 3.000 euro, geschonken door Gemeente Kortemark.

De vele winnaars konden vanaf afgelopen maandag hun prijzen afhalen bij het onthaal in De Roende, Hospitaalstraat 31 in Kortemark, en dit tijdens de openingsuren. Afgelopen zaterdag was er ook nog een specifiek afhaalmoment in De Roende. Een alfabetisch overzicht van alle winnaars is terug te vinden op www.kortemark.be.

Op de foto vlnr: schepen van ondernemen Christine Logghe, Sofie Vandewalle (2e prijs, 500 euro aan Kortemarkbonnen), Febe Debaenst (hoofdprijs, 1000 euro Kortemarkbonnen) en Heidi Vandenbroucke en Ivan Kimpe van Unizo Groot-Kortemark. Matthias Delbeke van Zarren-Werken Onderneemt was verontschuldigd. (Foto Eric Vanhooren).

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.