Home > Bij Gastro Vita is het morgen tijd voor dessert

Bij Gastro Vita is het morgen tijd voor dessert

Geschreven op 8 februari 2019 om 18:08 door Mario De Wilde

Morgen nodigt Gastro Vita je uit voor de maandelijkse workshop die deze keer doorgaat bij CREADES in Beernem en dat op zaterdag 9 februari om 13u30. Deze workshopstaat helemaal in het teken van Valentijn! Mariola: “Tijdens deze creatieve namiddag gaan we aan de slag om als een volleerde patissier de lekkerste zoetigheden en chocolade desserts uit onze mouw te toveren. Dit alles gebeurt onder deskundige begeleiding van Bart De Block, oprichter en zaakvoerder van CREADES (Creatief met Dessert). CREADES verzorgt het dessert voor elke gelegenheid, zowel voor banketbakkers, restaurateurs, cateringbedrijven en particulieren. Texturen, smaakcombinaties, afwerking, vernieuwing, eerlijke grondstoffen en goede service zijn waarden waar Bart de Block en zijn jonge team voor staan. Naeen rondleiding in het bedrijf onder het genot vaneen glaasje bubbels gaan wij samen creatief aan de slag. Na afloop neem je jouw creaties, de recepten en een doosje lekkers mee naar huis”. Er is geen specifieke voorkennis vereist en alle benodigdheden zijn ter plaatse voorzien.

Gastro Vita is een culinaire organisatie die u meeneemt op gastronomische verkenning.
We zijn te gast in restaurants of ondernemingen, waar de chefs, sommeliers of zythologen ons laten delen in hun ervaring en creatieve kennis.

Wat mag u verwachten?

Bij de demo-degustaties: een hartelijke ontvangst, demonstratie en/of uitleg door de chef over de bereidingen van het menu, de recepten, genieten van het menu van aperitief tot koffie met een passend wijntje.

Place tobe:
St Jorisstraat 86
8730Beernem

Deelname: €35 p.p.

Om je in te schrijvenvolstaat het om een mailtje te sturen naar mailto:gastrovita@telenet.be subject=Inschrijving%20Creades%2011-02 met vermelding van uw gegevens en het aantal personen dat deelneemt.

1 reactie

Mariola Farina
Geschreven op 2019-02-09 10:16:47
Het wordt weeral een fijne en leerrijke ervaring ! We creëren er samen heerlijkheden en genieten van gezelligheid en maken in de sfeer van Valentijn zeker vriendschappen !

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.