Home > Big Green Egg® Feest!: verwen familie en vrienden met 85 verrassende recepten

Big Green Egg® Feest!: verwen familie en vrienden met 85 verrassende recepten

Geschreven op 11 mei 2023 om 06:38 door Mario De Wilde

Volgende dinsdag verschijnt bij de boekhandels en gespecialiseerde onlineshops ‘De Big Green Egg® Feest’. Deze reeks kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de barbecue-experts rekenen. Na het succesvolle Koken op de Big Green Egg® verschijnt nu het tweede officiële kookboek: Big Green Egg® Feest! Big Green Egg® Feest! bouwt voort op de basisvaardigheden en laat zien hoe veelzijdig de EGG is. Succesauteur Tim Hayward ontwikkelde meer dan 85 heerlijke recepten voor een feestmaaltijd met familie en vrienden:

In het weekend, wanneer niemand haast heeft, is de Big Green Egg® een geweldig toestel om familie en vrienden te verwennen met een heerlijke brunch. Laat je gasten zelf hun pizza beleggen terwijl jij ze bakt. Verras je gezelschap met Zuid-Aziatische curryrecepten. Zorg voor een onvergetelijke ervaring met heerlijke Japanse gerechten zoals Iberico Tataki, vis yakitori en tournedos in sojaboter…. en nog zoveel meer!

Big Green Egg® Feest! staat boordevol menu’s, planningen, tips en technieken, zodat je de EGG het hele jaar door voor allerlei gelegenheden kunt gebruiken. Tijd om speciale momenten te vieren door samen te eten en te genieten van een fantastisch, zelfbereid feestmaal.

Tim Hayward schrijft elke week voor de Financial Times en zit in het panel van The Kitchen Cabinet op BBC Radio 4. Hij werd in 2014, 2015 en 2022 door de Guild of Food Writers onderscheiden als Food Journalist of the Year en was Fortnum & Mason Food Writer of the Year in 2014 en 2022. Eerdere boeken van zijn hand zijn Food DIY (Ambachtelijk culinair), The DIY Cook, Knife (Mes scherp), The Modern Kitchen, Loaf Story en Charcuterie from Scratch.

Tim Hayward: Big Green Egg ® Feest!

Verschijnt 16 mei 2023
Uitgeverij Manteau
ISBN: 978 90 223 3999 2
Hardback – 256 p. – € 39,99

Tim Hayward schrijft elke week voor de Financial Times en zit in het panel van The Kitchen Cabinet op BBC Radio 4. Hij werd in 2014, 2015 en 2022 door de Guild of Food Writers onderscheiden als Food Journalist of the Year en was Fortnum & Mason Food Writer of the Year in 2014 en 2022. Eerdere boeken van zijn hand zijn Food DIY (Ambachtelijk culinair), The DIY Cook, Knife (Mes scherp), The Modern Kitchen, Loaf Story en Charcuterie from Scratch.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.