Home > Bertha uit Middelkerke wordt donderdag 100 jaar. Verras haar met een kaartje

Bertha uit Middelkerke wordt donderdag 100 jaar. Verras haar met een kaartje

Geschreven op 30 maart 2020 om 12:27 door Mario De Wilde

Heugelijk nieuws uit het WZC De Ril, Bertha Boydens wordt 100 jaar. Normaal wordt dit gevierd met een afvaardiging van het college van Burgemeester en schepenen, maar door de coronamaatregelen is dit voorlopig niet mogelijk. Bertha werd geboren op 2 april 1920 in Middelkerke. Ze huwt met Alfred Vandewalle, die veldwachter (garde) was in Middelkerke. Het koppel krijgt twee kinderen: Annette en Jacques. Ondertussen heeft ze 4 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen. Bertha is nog altijd helder van geest en geniet van de dagelijkse animatie in het WZC en de kleine dingen des levens. Haar recept om 100 jaar te worden: af en toe een glaasje rode porto of wat witte Martini.

Viering uitgesteld door corona

Door de coronamaatregelen die actief zijn in het WZC, is het niet mogelijk om de pers, burgemeester en schepenen alsook vrienden en familie uit te nodigen om de verjaardag van Bertha te vieren. Wanneer de maatregelen het toelaten, wordt gekeken om de verjaardag alsnog te vieren.

Stuur Bertha een kaartje

Niettemin verdient deze 100-jarige een leuke attentie. Middelkerkenaars die Bertha geluk willen wensen, wordt opgeroepen om haar een kaartje te sturen. Dat kan via: Bertha Boydens, Oostendelaan 139, 8430 Middelkerke.

——————-

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.