Home > Bellewaerde zet onderhoudsmedewerkers in de bloemetjes

Bellewaerde zet onderhoudsmedewerkers in de bloemetjes

Geschreven op 17 juni 2021 om 15:00 door Mario De Wilde

Morgen vrijdag 18 juni wordt in België de ‘Dag van de Schoonmaak’ gevierd. Op deze dag wordt meer aandacht gevraagd voor het schoonmaakpersoneel. Daarom ontvangen de onderhoudsmedewerkers van Bellewaerde vandaag extra hulp van vaste medewerkers, waaronder parkdirecteur Stefaan Lemey. Naast veiligheid, is ook hygiëne een belangrijk aspect van de service en kwaliteitsbeleving in Bellewaerde Park en Bellewaerde Aquapark.

“Dag van de Schoonmaak” in Bellewaerde
In totaal zijn er 18 onderhoudsmedewerkers aan de slag om de parken, voor én achter de schermen, netjes te houden. Zij kregen vandaag, ter ere van “Dag van de Schoonmaak”, een leuk cadeaupakket als bedanking voor hun dagelijkse inzet. Daarnaast kregen ze ook de hulp van vijf vaste medewerkers. Zo ging Stefaan Lemey (algemeen directeur) aan de slag bij de schoonmaakploeg en heeft hij de toiletten gepoetst. Filip Van Dorpe (Marketing & Sales Directeur) heeft de papierrapers in het park een handje geholpen om de wandelpaden proper te houden. Dieter De Byser (hoofdboekhouder) ruilde de computer in voor een strijkplank en strijkijzer op de kledij-afdeling. Cindy Fernandez (sales assistant) en Roberto Platteau (technisch aankoper) gingen beiden aan de slag bij het onderhoudsteam, in Bellewaerde Aquapark en in Bellewaerde Park.

“Naast veiligheid, is ook hygiëne een belangrijk aspect van de service en kwaliteitsbeleving in Bellewaerde Park en Bellewaerde Aquapark. De netheid in de parken is reeds jaar en dag één van de sterktes van Bellewaerde. De job van onze onderhoudsmedewerkers is hierin essentieel en verdient daarom respect en erkenning. Hierdoor leek het ons een leuk idee om hen voor één dag in de schijnwerpers te plaatsen,” aldus Annelies Dejaegher, HR Manager van Bellewaerde.

Collega’s gezocht
Momenteel zijn er 18 onderhoudsmedewerkers aan de slag in Bellewaerde, maar de parken zoeken nog collega’s om het team te versterken. Wie zelf een oog heeft voor netheid en hygiëne en wilt werken in de unieke omgeving van Bellewaerde Park of Bellewaerde Aquapark, kan solliciteren via bellewaerde.be/jobs

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.