Home > Bellewaerde wint award voor park met beste personeel

Bellewaerde wint award voor park met beste personeel

Geschreven op 16 juli 2020 om 12:06 door Mario De Wilde

Bellewaerde heeft tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards voor de vijfde maal op rij de award gewonnen voor het “Park met het Beste Personeel”. Het winnen van deze prijs is een erkenning voor de dagelijkse inzet van onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers.

Diamond ThemePark Awards

De Diamond ThemePark Awards zijn de oscars van de pretparken en dierentuinen. De awards worden uitgereikt op basis van online stemmen en een jury. “Meer dan 67.500 mensen hebben hun stem uitgebracht tijdens deze tiende editie van de awards,” aldus Patrick Joossens, mede-oprichter van de Diamond ThemePark Awards.

Park met Beste Personeel in België
Voor de vijfde maal op rij kan Bellewaerde de award voor “Park met het Beste Personeel in België” in de wacht slepen.  “Onze bezoekers onvergetelijke momenten samen laten beleven is voor Bellewaerde een topprioriteit. We zijn dan ook heel fier dat we deze prijs voor de vijfde maal op rij in ontvangst mogen nemen. Het is een erkenning voor de dagelijkse inzet van onze gemotiveerde medewerkers,” aldus Stefaan Lemey, algemeen directeur van Bellewaerde en Bellewaerde Aquapark. “Naast teamspirit en fun is ook service één van de waarden die we als werkgever hoog in het vaandel dragen. Een lach op het gezicht van onze bezoekers toveren, dat is waar we elke dag samen opnieuw naar streven. Deze award zal onze medewerkers ongetwijfeld een extra duwtje in de rug geven tijdens deze bijzondere tijden,” vervolgt Annelies Dejaegher, HR Manager.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.