Home > Belgische primeur in Brugge: Kingpin verwijdert tattoos met de Trinity.

Belgische primeur in Brugge: Kingpin verwijdert tattoos met de Trinity.

Geschreven op 9 oktober 2018 om 21:31 door Mario De Wilde

Kingpin in de Philipstockstraat is al jaren een monument op vlak van het plaatsen van tattoos maar ijvert tegelijk naar de beste en snelste manier om uw tattoo te verwijderen. Yannick Pollet: “We streven naar veilige behandelingen, geavanceerde technieken en hoge kwalitatieve resultaten. Kingpin investeerde in het Astanza Trinity systeem welke het volledige spectrum aanbiedt om elke tattoo te verwijderen zonder uitzondering van enige kleur. Dit toestel wordt nu gebruikt door toonaangevende instituten welke tattoos verwijderen zowel in Europa als in Amerika. The Astanza Trinity is populair omdat het over een drievoudige golflengte en over 2 lasers beschikt. Een Q-switched Nd:YAG laser (1064 nm and 532nm) en een Q-switched robijn laser (694nm). Beide gecombineerd werd de Trinity gecreëerd en beschikt ze over 3 bepalende golflengtes. Elke golflengte zal een groep inktkleuren veilig en effectief verwijderen vanuit elke huidtype.”

In tegenstelling tot andere klinieken voor verwijdering van tattoos met gebruik van laser ondersteunt de Trinity een robijngolflengte van 694 nm die zich specifiek richt op kleuren zoals lichtblauw, turquoise, groen en hardnekkig zwart. Yannick: “De felgroene en blauwe kleuren zijn bestand tegen standaard 1064 nm en 532 nm golflengten en vereisen een speciale robijngolflengte van 694 nm om effectief te worden verwijderd. Graag geven wij de uitsplitsing van de kleuren die de specifieke golflengten van onze Trinity behandelt:

• 1064 nm – werkt het best op donkere inkt zoals zwart, bruin en donkerblauw. Omdat de meeste tatoeages zwarte inkt bevatten, als dat nu in de omtrek of in de schaduw is, is de golflengte van 1064 nm een standaardgolflengte die op vrijwel elke tatoeage kan gebruikt worden.

• 532 nm – werkt het best op warme inkten zoals oranje, violet, geel en vooral rood. Als tweede na het kleur zwart is rood een van de meest populaire kleuren die wordt gebruikt in tatoeages.

• 694 nm – deze golflengte wordt geproduceerd door een speciale robijnlaser en richt zich voornamelijk op helderblauwe en groene inkt. Deze kleuren worden als onbehandelbaar beschouwd omdat veel klinieken geen robijngolflengte hebben om ze effectief te kunnen behandelen. Golflengten zoals 1064 nm en 532 nm alleen kunnen deze inktkleuren niet behandelen.

Bovendien produceert de Trinity-laser hoge pulsenergie gecombineerd met ultrasnelle pulsduur, waardoor het hoogste piekvermogen wordt gecreëerd voor een betere inktbreuk en snellere inktvervaging. De Trinity aanwezig bij Kingpin is het beste en meest effectieve lastertoestel in België en is ontworpen om meer inkt te elimineren bij elke sessie dan om het even welk ander lasertoestel. Bovendien dringen al onze golflengten veilig door je huid en verwijderen ze alle ongewenste inkt zonder schade aan het omliggende huidweefsel te veroorzaken. Deze door de FDA (erkend keuringsorgaan) goedgekeurde laser is de meest superieure laser op de markt. Bel vandaag nog om een afspraak te plannen om je tattoo te verwijderen!

Hoe werkt het verwijderen van een tattoo ?

Verwijdering van de tattoo met een laser is een innovatieve procedure die veilige, effectieve en snelle resultaten oplevert met behulp van niet-invasieve technologie. Kingpin gebruikt de geavanceerde Astanza Trinity-laser voor optimale vervaging in het minst aantal behandelingen. Tijdens een behandeling zal onze Trinity-laser verschillende golflengten op uw ongewenste tattoo uitstralen. De lichtenergie van de laser zal diep doordringen in de dermis van je huid waar de tattoo inktdeeltjes zitten. Die inktdeeltjes absorberen de lichtenergie, verhitten en versplinteren in kleine gefragmenteerde deeltjes.

Gedurende 6 tot 8 weken na elke behandeling, zal het immuunsysteem van het lichaam de kleine inktfragmenten consumeren en deze op natuurlijke wijze afvoeren. Dit proces wordt herhaald over meerdere behandelingen totdat de tattoo volledig is verwijderd. Vrijwel elke tattoo zal meerdere behandelingen nodig hebben voor een optimaal resultaat. Tattoos bestaan uit verschillende lagen inkt. Elke behandeling met de laser richt zich op de ondiepste laag inkt en werkt naar beneden totdat er geen inkt meer in de huid zit. Voor de beste resultaten is het belangrijk dat men actief en gezond is en een goede nazorg nastreeft. Als men dit doet, wordt het immuunsysteem sterker en zat de tattoo sneller vervagen en wordt ook de vorming van ongewenste infecties voorkomen.

Bel Kingpin Brugge vandaag nog om een consult. Zo ben je alvast een stap dichter bij het verwijderen van uw ongewenste tattoo !

Veel voorkomende vragen

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben ?

Om de tattoo te verwijderen met de Trinity spreken we over het algemeen over een minimum van 3 behandelingen voor effectieve resultaten. Sommigen kunnen tot 10 of meer behandelingen nodig hebben, dit is afhankelijk van verschillende factoren. Het aantal benodigde behandelingen is uniek voor elke tattoo. Kingpin bekijkt verschillende factoren om het exacte aantal behandelingen te bepalen dat men nodig heeft. Deze omvatten:

– Leeftijd van de tattoo

– Grootte van de tattoo

– Plaats op het lichaam van de tattoo

– Inktkleuren

– Huidtype

– Algemene gezondheid van de klant

– Aanwezige littekens in de tattoo

– Hoeveelheid inkt

– Type tattoo (professioneel versus amateur)

Hoeveel kost het verwijderen van een tattoo ?

Kingpin bepaalt de kosten per behandeling op basis van de grootte van de te behandelen tattoo. Onze betaalbare en concurrerende prijzen zijn ontworpen om praktisch te zijn voor al onze klanten.

Doet het verwijderen van je tattoo pijn ?

De meeste klanten vergelijken de laser met het gevoel dat een rubberen elastiekje welke herhaaldelijk tegen de huid gaat.

Over het algemeen is de verwijdering van de tattoo met een laser een zeer snelle procedure die waarvan de pijn aanvaardbaar is. Vraag Kingpin naar de huid verdovende oplossingen om pijn te verlichten en uw comfort te maximaliseren.

Hoe lang duurt een sessie ?

Laser tattoo verwijdering behandelingen zijn erg snel. Afhankelijk van de grootte van je ongewenste tattoo en het aantal tattoos die tijdens een sessie worden behandeld, kan één enkele behandeling tussen 1 en 15 minuten duren.

Zijn er bijwerkingen ?

Het verwijderen van je tattoo is de veiligste methode om ongewenste inkt te verwijderen. Kingpin maakt gebruik van veilige protocollen die zijn aangepast aan het huidtype van elke klant. We gebruiken ook de meest geavanceerde, door de FDA goedgekeurde lasertechnologie om ervoor te zorgen dat de beste resultaten worden behaald. De enige bijwerkingen die klanten kunnen ondervinden zijn roodheid, zwelling, jeuk, blaarvorming, korstvorming, blauwe plekken, gevoeligheid en lichte huidverkleuring. Al deze bijwerkingen zijn tijdelijk en zullen genezen met een goede nazorg in de weken na een behandeling.

Kan de tattoo verbleekt worden voor een cover-up ?

Ja! Laser tattooverwijdering is de perfecte oplossing voor klanten die een cover-up tattoo willen. Cover-up tattoos vereisen meestal de dubbele hoeveelheid inkt om een bestaande tattoo te verbergen. Helaas hebben ze ook veel donkere inkt nodig en beperken ze de klant in de keuze van het ontwerp dat ze willen. Laser tattooverwijdering kan een bestaande tattoo verlichten met als resultaat meer keuzemogelijkheden voor een cover-up . Dit geeft meer flexibiliteit naar het ontwerp toe en geef ook de kans om meer kleuren op te nemen in de cover-up dan alleen zwarte inkt.

www.verwijderentattoo.be

3 reacties

Devooght Isabel
Geschreven op 2020-09-07 17:16:34
Beste ik heb een tattoo aan de binnenkant van mijn linker arm een tekst met een pluim en vogel op getekend al 7 jaar na veel nadenken zou ik deze definitief willen verwijderen ik ben sinds 3 weken terug van vakantie daarna geen zonlicht maar van pas gekomen kan ik met u een afspraak maken ben enkel op maandag namiddag vrij of s avonds na 17u
Pollet Yannick
Geschreven op 2019-11-30 11:30:47
Beste, Bedankt voor je bericht. Graag foto's van de tattoos die je graag weg wil. Bedankt alvast Pollet Yannick Kingpin kingpin@verwijderentattoo.be
Tom hoffius
Geschreven op 2019-11-29 18:31:13
Wat zijn. De richtprijzen en worden meerdere tattoos per keer verwijderd

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.