Home > Bekend sterrenrestaurant Jardin in Knokke wordt Tablàvins

Bekend sterrenrestaurant Jardin in Knokke wordt Tablàvins

Geschreven op 16 oktober 2018 om 09:38 door Mario De Wilde

Het befaamde Knokse restaurant Jardin verandert begin 2019 van naam en krijgt een nieuw team aan het roer. Na 24 jaar laten chef Christophe Van den Berghe en gastvrouw Evy Robbyns het restaurant en keukenteam over aan hun sommelier Geoffrey Adam en zijn echtgenote Pamela Dewitte, die samen reeds meer dan twaalf jaar voor hen werken. Zelf blijven Christophe en Evy actief in hun brasserie Café de Paris, eveneens in Knokke.
Gek
Restaurant Jardin kende net als vele andere zaken aan onze kust een topjaar. Stoppen op een hoogtepunt en de zaak overlaten in de best denkbare handen? Daar hadden Christophe Van den Berghe en Evy Robbyns begin dit jaar niet bij stil gestaan. Wie hen dat had voorspeld, zouden ze wellicht een beetje gek hebben verklaard. Maar zie, begin 2019 is het zover. “Onze sommelier Geoffrey Adam en zijn vrouw Pamela Dewitte, vertelden ons tijdens de zomer dat ze er stiekem van dromen om ooit een eigen zaak te starten,” aldus chef Christophe Van den Berghe. “Voor ons kwam dit eerst als een verrassing, maar achteraf gezien leek het normaal gezien hun gedrevenheid en professionalisme. Zelf zijn we van plan ons meer te concentreren op onze brasserie Café de Paris zodat we Geoffrey en Pamela de kans kunnen geven om de zaak zelf in handen te nemen.”

Voor de praktische transformatie van restaurant Jardin naar Tablàvins sluit de zaak van 7 tot en met 19 januari 2019.

1 reactie

Andykaufmancharactertony
Geschreven op 2018-10-18 19:51:33
Dat is correct Ni28. Ze zijn beide trots op hun roots, houden aan bepaalde gebruiken vast en vieren die, en vieren ook Nederlandse gebruiken en feestjes. Ze begrijpen niets van de commotie rond Zwarte Piet en doen er lacherig over. Sylvana en consorten zien ze als quasiprogressieve dram-activisten. http://tonyclifton.net/

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.