Home > Bas en Niels kronen zich in Menen tot West-Vlaams Kampioen bierpong 2024

Bas en Niels kronen zich in Menen tot West-Vlaams Kampioen bierpong 2024

Geschreven op 17 maart 2024 om 12:53 door Mario De Wilde

Bas en Niels van Team ‘Danny Danny Sucky’ officieel gekroond tot de West-Vlaamse kampioenen bierpong van 2024. Na een spannende finale op het West-Vlaams Kampioenschap Bierpong gisterenavond in Menen, is de winnaar eindelijk bekend: Team ‘Danny Danny Sucky’, bestaande uit Bas en Niels, heeft de gouden medaille veroverd!

Met trots en vreugde werden Bas en Niels van Team ‘Danny Danny Sucky’ officieel gekroond tot de West-Vlaamse kampioenen bierpong van 2024. “We kunnen nu eenmaal goed met onze ballen overweg!”, aldus de enthousiaste winnaars. Ze hopen hun succes voort te zetten en de titel van Belgisch kampioen te veroveren. “We kunnen goed drinken én werpen, iets waar ons moeder fier op is”, voegen ze eraan toe. Op naar Belgisch kampioenschap

Als beloning voor hun overwinning hebben Bas en Niels een all-inclusive duo ticket gewonnen naar Beats n’ Bots, het officiële Belgisch Kampioenschap dat op 7 september plaatsvindt in Lichtervelde. Dit is het grootste bierpongevenement van de Benelux. “Het gaat om een festival met camping, dus we kunnen daar ter plaatse onze roes uitslapen!”, aldus de kampioenen.

Ook gewone stervelingen kunnen meedoen aan het BK Beerpong. De inschrijvingen gaan open vanaf zondag 9 juni om 12:00 uur. Maar zijn altijd in een mum van tijd uitverkocht. Bas en Niels zijn dus alvast verzekerd van hun plek op het BK!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.