Home > Bart Peeters & De Ideale Mannen komen deze zomer naar Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

Bart Peeters & De Ideale Mannen komen deze zomer naar Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

Geschreven op 15 maart 2023 om 10:13 door Mario De Wilde

Bart Peeters en zijn onafscheidelijke band “De Ideale Mannen“ hebben de laatste jaren een live-reputatie opgebouwd om u tegen te zeggen. De Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke zal voor een derde jaar op rij kunnen genieten van een uitgelaten sfeer. Het muzikale recept van een avond met Bart Peeters is gekend: een energieke frontman en de fantastische begeleidingsband ‘De Ideale Mannen’. Een nieuwe zomerfestival single en een groot aantal meezingers en hits staan op het menu. Een Best-Of feest van hier tot in Tokio, maar dan in Middelkerke!

Vlaanderens’ meest succesvolle artiest heeft in 2023 nog geen live concerten gespeeld, dus de muzikale honger is groter dan ooit. Het concert wordt de afsluiter van het derde zomerseizoen van de Proximus Pop-Up Arena: ze zal het geweten hebben.

©️Freya Goossens & Carels Photography

Bart Peeters & De Ideale Mannen op zaterdag 26 augustus in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets kosten 27,5 – 32,50 – 37,50 – 45 en 52,50 eur en zijn te koop vanaf dinsdag 21 maart om 10 uur via www.popuparena.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.