Home > Bal Rat Mort krijgt als thema ‘Vintage Hollywood, The Red Carpet Edition’

Bal Rat Mort krijgt als thema ‘Vintage Hollywood, The Red Carpet Edition’

Geschreven op 12 februari 2019 om 20:10 door Mario De Wilde

Bal Rat Mort, het bekendste gekostumeerd bal van Oostende is aan haar 121ste editie toe en pakt uit met het thema ‘Vintage Hollywood, The Red Carpet Edition’. Spring jullie Rolls-Royce Silver Ghost in en kom op zaterdag 2 maart 2019 feesten tijdens het mooiste themabal van het land! Geen bal zonder de juiste outfit! Heren, haal jullie smoking uit de kast, een hoge hoed en zwarte leren schoenen mogen hierbij niet ontbreken. Of leen je inspiratie even bij Paul Newman en verschijn strak in het pak op de rode loper. Dames, glitter & glamour is de boodschap! Lange glitterjurken, een bijpassende haarband en knalrode lippenstift. Je accessoires maken of kraken de outfit: lange parelkettingen en armbanden of voor de wat stoerdere actrices een sigarettenhouder à la Audrey Hepburn.

Inspiratie zat in Beauty Boudoir
Hebben jullie een beetje hulp nodig? In de Beauty Boudoir kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een coupe en make-up in thema. Het is bovendien helemaal gratis. Of… laat jullie inspireren door James Dean of Marilyn Monroe, twee stijliconen uit de jaren vijftig/zestig! Tip: Op Pinterest kunnen jullie nog meer ideetjes opdoen!
De hele avond zijn er live acts en optredens, een fotocorner, een kostuumwedstrijd en een heuse Hollywood Snackbar om van een hotdog en milkshake te smullen! Ga als echte ‘Glamour King/Queen’ uit je dak op songs van Frank Sinatra, Elvis Presley, Peggy Lee, …Laat je onderdompelen in de sfeer van toen en bestel nu al jullie tickets voor Bal Rat Mort. Laat je onderdompelen in de sfeer van toen en bestel nu al jullie tickets voor Bal Rat Mort!

www.kursaaloostende.be

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.