Backstage bij de familie Pungitore van Il Trionfo in Knokke. Het kan nu maandag tijdens workshop
In Knokke-Heist kunnen fijnproevers volop genieten van heel wat kooktalent. De grootste chefs staan hier achter de kookpotten. Maar, hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Je krijgt nu de unieke kans om dit mee te beleven. Tijdens de workshop in restaurant Il Trionfo in de Paul Parmentierlaan 203 op maandag 21 oktober 2024 van 9 tot 15 uur staat beleving centraal.
Wijn degusteren en zelf pasta maken
Samen met Gusti en zijn moeder dompel je jezelf onder in de authentieke Italiaanse keuken, waar je onder andere leert hoe je zelf pasta maakt. Naast een exclusieve wijndegustatie verzorgd door Gusti’s vader, een ervaren wijnsommelier, geniet je vervolgens van een heerlijke gezamenlijk bereide lunch.
Pure Italiaanse topgastronomie
‘Il Trionfo’ in Knokke-Heist straalt de warme ziel van Italië uit. Het begrip famiglia staat er hoog aangeschreven, want het succesvolle eethuis wordt gerund door chefkok Gusti Pungitore, z’n mama ‘al forno’, papa en schoondochter ‘nella sala’. Alles wat er op tafel komt, van de olijfolie tot de hammen en kazen, van de pasta’s tot de wijnen, draagt het ‘di origine protetta’-label. Pure Italiaanse topgastronomie!
Prijs: € 13o. Alle info op deze link