Home > Avelgem organiseert op 21 mei een eigen boerenmarkt

Avelgem organiseert op 21 mei een eigen boerenmarkt

Geschreven op 3 mei 2022 om 12:10 door Mario De Wilde

Een lekker hoeve-ijsje eten of heerlijk vers appelsap drinken? Naar aanleiding van de Week van de Korte Keten organiseert de gemeente Avelgem op zaterdag 21 mei een lokale Boerenmarkt in het centrum van Avelgem. Proef van verse producten, rechtstreeks afkomstig van jouw lokale boer of producent. Op de Boerenmarkt ontdek je een groot aanbod van (h)eerlijke streek- en seizoensproducten. Hier ben je zeker dat het product de kortste weg aflegde: van bij de boer of producent tot op je bord. Je koopt dus lekker én gezond.

Ideale gezinsuitstap
Een bezoekje aan de Boerenmarkt is dé ideale gezinsuitstap. Voor kinderen is er leuke animatie voorzien recht van de boerderij. Van een koe leren melken tot een spelletje ‘Wat is het?’ met groenten en fruit in de hoofdrol. De allerjongste boeren kunnen zich volledig uitleven op de Boerenmarkt.

Bijzondere locatie
De Boerenmarkt vindt plaats van 14 tot 20 uur op een bijzondere locatie: een authentieke hoeve in de Kerkstraat. Ideaal om de landbouwsfeer op te snuiven. De Kerkstraat is voor de gelegenheid verkeersvrij.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.