Home > Authenticiteit & vernieuwing ontmoeten elkaar op 10 en 11 september op de Newport Drivers Days in Nieuwpoort

Authenticiteit & vernieuwing ontmoeten elkaar op 10 en 11 september op de Newport Drivers Days in Nieuwpoort

Geschreven op 25 augustus 2022 om 12:58 door Mario De Wilde

In het Prins Mauritspark van Nieuwpoort, op wandelafstand van de dijk, vindt op 10 & 11 september de vierde editie plaats van de Newport Drivers Days. Het evenement, in samenwerking met Stad Nieuwpoort, staat volledig in het teken van vernieuwing en vermaak. De Newport Drivers Days worden in een (nieuw) vintage jasje gegoten waarvan iedereen kan genieten: jong én oud, driver én bezoeker. De nieuwe locatie, prachtig gelegen tussen het groen en naast het water, is één van de mooiste plekken in Nieuwpoort.

Drivers kunnen deelnemen aan beide rondritten met roadbook die tal van mooie tussenstops bieden. Onder meer een bezoek aan Mistral Classics, waar liefde voor classic car’s heerst en blijkt in hun niveau van restauratie. Daarnaast bezoeken de deelnemers exclusief ook de indrukwekkende persoonlijke collectie classic cars van Thierry Dehaeck

Bezoekers van het evenement geven gratis hun ogen de kost. Tijdens het Newport Drivers-weekend kan er op de locatie genoten worden van mooie en zeldzame Classic Cars en GT’s, lekkere en exclusieve food- en dranktrucks, een Drivers Market voor autoliefhebbers en nog veel meer. Hoogtepunt van het weekend? Het Concours D’Elegance op zondag, waar een klassejury de uniekste wagens beoordeelt op tal van kenmerken en factoren om per categorie een winnaar te kiezen. De wagen gelauwerd tot ‘Best of Show’ mag zich trots de koning van het Concours noemen.

NEWPORT DRIVERS DAYS
Prins Mauritspark, Nieuwpoort
Zaterdag 10 & zondag 11 september 2022
Meer informatie: www.newportdriversdays.com

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.