Home > Assistenten Gino Caen en Wesley Deschacht van KV Oostende de laan uit

Assistenten Gino Caen en Wesley Deschacht van KV Oostende de laan uit

Geschreven op 2 december 2022 om 09:26 door Mario De Wilde

KVO nam gisteren plots afscheid van assistenten Gino Caen en Wesley Deschacht. De Oostenrijkse assistent-coach Alexander Belinger vervoegt dan weer de staf. Gauthier Ganaye: “We zijn Wesley en Gino dankbaar voor hun bijdragen aan onze club maar we willen een volledig nieuwe start nemen. Dat deden we al met Dominik Thalhammer en Dennis Baraznowski en daar voegen we nu nog een nieuwe trainer aan toe. Met deze vernieuwde staf hebben we één doel voor ogen en dat is onze speelstijl met veel pressing en intensiteit verder implementeren zodat we klaar zijn om een goede tweede seizoenshelft te spelen.”

Dennis Barasnowski en Alexander Belinger zullen de taak van video-analyst onder elkaar verdelen, keepertrainer Eberhard Trautner en fysiektrainer Korneel Deceuninck blijven op post.

De vernieuwde staf kende eergisteren de eerste werkdag op de winterstage in Spanje. KVO vertoeft t/m zondag in Murcia en oefent morgen zaterdag tegen het Nederlandse PEC Zwolle. Fanos Katelaris is covid-positief en vertoeft nog in zijn thuisland Cyprus. De jonge doelman Lars Van Parys (16 jaar en 2 meter lang) vervangt de geblesseerde Richmond Badu.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.