Home > Vrijdag eerste steenlegging nieuw dagbestedingscentrum Ark Moerkerke-Brugge

Vrijdag eerste steenlegging nieuw dagbestedingscentrum Ark Moerkerke-Brugge

Geschreven op 3 december 2018 om 12:25 door Mario De Wilde

Nu vrijdag 7 december wordt in de Ark Moerkerke-Brugge de eerste steen gelegd van ons nieuw dagbestedingscentrum op de site in Moerkerke-Vissersstraat 71/1. Sabine Vanquaethem, Directie a.i. van de Ark Moerkerke-Brugge: “We doen dit in aanwezigheid van bewoners, vrienden, bestuurders,vrijwilligers… Deze kick-off is meteen ook de start van een fondsenwervingscampagne om het ons ontbrekende budget van 78.000 euro bijeen te sprokkelen.”

Aanstekelijk enthousiasme

Zodra je De Barke of De Moerbei binnenkomt, word je door de bewoners meegetroond naar de bouwplannen voor het nieuwe dagbestedingscentrum die aan de ramen hangen. Sabine: “De werkers in De Ark Moerkerke-Brugge zijn vol van de nieuwe bouwplannen voor hun atelier. Terecht! Hun enthousiasme is aanstekelijk. Om hun enthousiasme te delen organiseren we een Bouwcafé. Je krijgt er de laatste nieuwtjes en info over onze nieuwbouw. We kijken samen hoe jij mee kan doen en en hoe jij mee ambassadeur van De Ark Moerkerke-Brugge kan worden. Op het einde van de avond is er een officiële receptie met diploma-uitreiking door de bewoners, onze professionele ambassadeurs.”

1 reactie

Sabine Vanquaethem
Geschreven op 2018-12-03 12:54:56
Fijn dat onze nieuwbouwplannen meteen aandacht krijgen in de pers...Hoe méér mensen hiervan weet hebben, hoe méér medestanders, hoe sneller we onze bijkomende financiering kunnen vinden...Altijd welkom in onze Arkwerking in Moerkerke of Brugge. Zie www.arkmoerkerke-brugge.be

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.