Home > Annie Deprez en Patrick Vanlerberghe uit Roeselare scoren goud met hun huwelijk

Annie Deprez en Patrick Vanlerberghe uit Roeselare scoren goud met hun huwelijk

Geschreven op 21 oktober 2022 om 09:41 door Mario De Wilde

Annie Deprez en Patrick Vanlerberghe, beiden van Roeselare, gaven elkaar op vrijdag 13 september 1972 hun ja-woord op het Roeselaarse stadhuis. Vijftig jaar later was het gouden koppel te gast in KOERS, waar burgemeester Kris Declercq hen namens de stad feliciteerde. Patrick was schilder-behanger in loondienst bij Odiel Vandycke. Bij het overlijden van zijn werkgever Odiel werd het schildersbedrijf opgedoekt. Tot aan zijn brugpensioen ging Patrick nog hier en daar als schildersgast aan de slag. Annie was vele jaren onthaalmoeder in de Wilgenstraat.

Ze zijn de gelukkige ouders van Thierry (samen met Caren Wouters), Annick (met Wouter Vuylsteke) en Valerie (met Jean-Louis Bryla). De zoon woont met zijn gezin in Gent, de dochters allebei in Roeselare. Ayla, Luna, Nordin, Stiene, Joos, Leonoor, Lukas en Helewise zijn hun kleinkinderen. Ze wonen sinds 1985 in de Jonkersstraat. Beide zijn bestuurslid én zaalverantwoordelijke van dansclub Dansibo (Dansen in de Bond). Patrick, vogelliefhebber en
kweker van inlandse vogels was bestuurslid en nu nog lid bij de Witte Spreeuwen. Jarenlang trokken ze er met de tent op uit, ze hebben een flink deel van Europa doorkruist met een voorkeur voor Spanje. Op de slotvraag wat hun geheim wapen is voor zovele jaren huwelijkstrouw zeggen beiden ‘water bij de wijn kunnen doen en we zijn getrouwd op vrijdag de 13de, voor velen een ongeluksdag wegens de combinatie van vrijdag en 13, maar niet voor ons’.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.