Home > Annick Desmet uit Brugge verkozen tot nationaal voorzitter VVR

Annick Desmet uit Brugge verkozen tot nationaal voorzitter VVR

Geschreven op 8 oktober 2020 om 17:36 door Mario De Wilde

Gisteren, woensdag 7 oktober, kwam het nieuwe Bestuursorgaan van de VVR voor het eerst samen sedert de algemene vergadering van 3 september en benoemde daarop Annick Desmet (Reizen Van Renterghem/Asteria Expeditions) uit Brugge tot voorzitter.

Tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van de VVR, die dit jaar uitzonderlijk en geheel volgens de regels schriftelijk verliep, werd er afscheid genomen van drie monumenten uit de reissector. Voorzitter Luc Demuynck, Penningmeester Antoon Van Eeckhout en bestuurder Koen Van Hauwermeiren legden hun mandaat neer en stelden zich niet meer verkiesbaar. We kunnen hen vandaag enkel bijzonder bedanken voor al hun inspanningen en toegevoegde waarde die ze voor de VVR geleverd hebben. Door de huidige Corona-maatregelen is het niet evident om ze letterlijk in de bloemetjes te zetten zoals het ook behoort. Het spreekt voor zich dat dit later zeker zal gebeuren.

De Algemene Vergadering heeft ook drie nieuwe bestuurders benoemd. Ludwig Töpke van Globus Reizen werd herkozen. Luc Callewaert van Joker en Jessie Oosterlynck van Zeppelin Reizen werden als nieuwe bestuurders verkozen. Ze hebben allemaal een mandaat van vier jaar. We zijn dan ook bijzonder verheugd om hen aan boord te hebben en rekenen mee op hen om onze vakvereniging naar de toekomst toe verder uit te bouwen.

Het nieuwe Bestuursorgaan koos unaniem voor Annick Desmet als voorzitter. Met haar jarenlange ervaring in de sector, met zowel een eigen reisbureau- als een reisorganisatoractiviteit en ruime ervaring binnen het Bestuursorgaan van de VVR komt er opnieuw een sterk voorzitterschap. Binnen het kader van de huidige crisis en met de vele uitdagingen die dit met zich meebrengt zal deze ervaring zonder twijfel een bijzonder grote toegevoegde waarde betekenen voor de VVR en al haar leden. We wensen Annick alvast heel veel succes toe in haar nieuwe functie. Uiteraard blijft ze aan het hoofd staan van haar reisbureau in hartje Brugge en touroperatorbedrijf Reizen Van Renterghem/Asteria Expeditions.

 

1 reactie

Sofie Van Moerbeke
Geschreven op 2020-10-08 21:43:27
Proficiat met het behalen van deze bijzondere titel, Annick. Heel veel succes ermee.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.