Home > Anje Degraeve zwaait woonzorgzone Curando Zuid uit. Opvolgster is Karolin Vannieuwenhuyse

Anje Degraeve zwaait woonzorgzone Curando Zuid uit. Opvolgster is Karolin Vannieuwenhuyse

Geschreven op 24 februari 2023 om 10:51 door Mario De Wilde

Donderdag 2 maart 2023 neemt Anje Degraeve afscheid van woonzorgzone Curando Zuid. Anje ruilt haar directeursfunctie bij zorgorganisatie Curando in om bij de Groep Zorg Heilige Familie in Oostkamp aan de slag te gaan. Een opvolger vond Curando in Karolin Vannieuwenhuyse. In april 2016 startte Anje haar carrière bij Curando als stafmedewerker op de centrale diensten in Ruiselede. Na het inwerkingstraject werd Anje directeur van woonzorgzone Curando Zuid, daarmee nam ze de fakkel over van Kris Van Gent, die in december 2016 met brugpensioen ging. Vanaf 6 maart 2023 start Anje bij de groep Heilige Familie in Oostkamp.

Karolin Vannieuwenhuyse nieuwe directeur
De nieuwe directeur is al geworven. Karolin Vannieuwenhuyse volgt Anje Degraeve op. Karolin startte in februari 2021 als stafmedewerker op de studiedienst van Curando en werkte voorheen als stafmedewerker ouderenzorg bij de koepelorganisatie Zorgnet-Icuro.

Meeschrijven aan het verhaal, voor en samen met de buurt
De kersverse directeur werd de voorbije maanden klaargestoomd en neemt vanaf 3 maart 2023 officieel haar intrek in woonzorgzone Curando Zuid. Het enthousiasme is groot: “Samen met alle collega’s en vrijwilligers wil ik meeschrijven aan het boeiende verhaal van zone Zuid. Ik ben ervan overtuigd dat onze inzet en professionaliteit er altijd toe doen en wij zo ook het verschil kunnen blijven maken voor alle bewoners, families en gebruikers van onze zorg- en dienstverleningen. We doen dit niet op een eiland, maar voor en met de buurt en met al wie ons hierin wil ondersteunen”, aldus Karolin Vannieuwenhuyse, directeur woonzorgzone Curando Zuid.

Foto: (links) Anje Degraeve en (rechts) Karolin Vannieuwenhuyse

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.