Home > Analyseer eens je eigen slaap: Revor Bedding uit Kuurne brengt eerste smartbed uit

Analyseer eens je eigen slaap: Revor Bedding uit Kuurne brengt eerste smartbed uit

Geschreven op 14 oktober 2020 om 15:19 door Mario De Wilde

Deze week nodigde Revor Bedding al haar klanten uit in haar nieuwe bedrijfsgebouw te Kuurne. Revor presenteerde er onder meer haar nieuwste revolutionaire product: het smartbed Sleeplink dat je heel wat interessante data oplevert over je slaap en zelf actief je slaap tracht te verbeteren. Tijdens de Revor Bedding kijkdagen konden klanten in Kuurne de nieuwste producten ontdekken. En die innovaties zijn niet min. Zo pakt Revor Bedding als eerste uit met Sleeplink, een technologisch hoogstandje.

Het slimme spraakgestuurde bed objectiveert uw slaappatroon. Vaak kan iemand immers het gevoel hebben goed of slecht geslapen te hebben, zonder dat dit onderbouwd wordt met data. Daar zorgt het smartbed nu voor: het verzamelt heel veel gegevens over je slaap zoals je hartslag, de mate waarin je beweegt, je ademhaling, de duur van je slaap, of je snurkt en zo ja, hoe lang je snurkt…

Op basis van je persoonlijke gegevens kan je vervolgens slaaptips ontvangen. Bovendien gaat het bed zelf met jouw data aan de slag, zoals met de antisnurkfunctie bijvoorbeeld. Wanneer Sleeplink merkt dat je snurkt, verhoogt hij het bed automatisch met 7 graden.
Dat komt niet alleen de nachtrust van je partner ten goede, maar ook je eigen slaapkwaliteit.

Via spraakcommando’s kan het bed in verschillende posities gezet worden waaronder bijvoorbeeld een zero-gravity houding. In deze modus ervaart het lichaam minder druk en kan je volledig ontspannen. Daarnaast kan het bed je ook een massage geven waarbij je zelf kan instellen om  gewekt te worden met een ochtendmassage. Bovendien kan het smartbed geconnecteerd worden met toestellen zoals Google home en Amazon alexa waardoor dit mogelijkheden biedt om het bed te integreren in de domotica van je huis.

“De Sleeplink is voor ons een mooie innovatie die de kern van ons DNA uitdrukt. Revor wil enerzijds constant innoveren en nieuwe vooruitstrevende producten ontwikkelen. Anderzijds willen we onze eindgebruikers ook laten delen in de expertise die we de afgelopen 50 jaar opbouwden rond slaap. Daarom is het mooi als technologie ook omgezet kan worden in gepersonaliseerde slaaptips.”, aldus Jan Maes, oprichter van Revor.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.