Home > Altoos Doende uit Middelkerke brengt Den Trouw

Altoos Doende uit Middelkerke brengt Den Trouw

Geschreven op 2 maart 2020 om 09:54 door Mario De Wilde

Altoos Doende uit Leffinge brengt ‘Den Trouw’ een dramedie van John Lammertijn in regie van Philippe De Clercq. De voorstelling vindt plaats op 19 -20 -21 maart, telkens om 20.00 u. in CC De Zwerver in Leffinge.

Het verhaal

Jo, een 50-er…. amateurkunstenaar. Mieke, véél jonger, zot van hem en van kindjes. …kindje, huisje, tuintje…. Ze trouwen….niemand had gedacht dat het tussen hen ging blijven duren…De sfeer is feestelijk…zoals het hoort te zijn. Familieleden, vrienden, kennissen….ze zijn allemaal op post, elk met haar of zijn eigen verhaal. De tongen komen na verloop van tijd en na al te veel drank los….véél te los. Onderhuidse spanningen, goedbewaarde geheimen, conflicten… Elk verhaal , door ‘hij’ of ‘zij’ opgedist, goedbedoeld of niet, wordt uitvergroot en veroorzaakt mee de groeiende chaos en aftakeling van woordenschat, van etiquette, van sfeer, van mensen. Overleeft het prille huwelijksgeluk van Jo en Mieke de storm die hun feest intussen geworden is?

Kaarten

Kaarten kosten 8 euro in voorverkoop, 9 euro aan de deur. Ze kunnen gereserveerd worden via 0493 68 56 37 of via altoosdoende@gmail.com. De reservatie is pas compleet na overschrijving van het bedrag op rek. BE92 7775 9787 3623 met vermelding van naam en dag van de voorstelling.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.