Home > ALDI nodigt a.s. zaterdag alle Bruggelingen uit voor grootse blinde smaaktest

ALDI nodigt a.s. zaterdag alle Bruggelingen uit voor grootse blinde smaaktest

Geschreven op 25 februari 2019 om 17:28 door Mario De Wilde

Dit voorjaar organiseert ALDI een grootse blinde smaaktest. Iedereen is zaterdag aan ’t Zand in Brugge van harte welkom om zelf te komen proeven en te ontdekken dat de ALDI-producten even goed scoren als de A-merken. Dit voorjaar staat voor ALDI in het teken van zijn Proef-het-zelf-toer. In maart en april zal de toer halt houden op verschillende locaties verspreid over heel België. Tijdens de toer kunnen alle voorbijgangers deelnemen aan een grootse blinde smaaktest en zelf blind enkele ALDI-producten vergelijken met A-merken. Op die manier kunnen nog meer mensen zelf ontdekken dat de ALDI-producten even goed scoren als de A-merken. En dat ze een stuk goedkoper zijn, dat is mooi meegenomen.

Tijdens marktdag

Vorig najaar konden de ALDI-klanten al in vier steden de ALDI-producten blind testen tegen de A-merkproducten. Dit bleek een schot in de roos. Meer dan 75% van de testpersonen vond het ALDI-product beter of even goed als het A-merkproduct. Daarom wil ALDI nog meer mensen betrekken bij de Proef-het-zelf-toer. Op zaterdag 2 maart zal de toer halt houden in Brugge aan ’t Zand. Van 9 tot 13 uur zijn alle Bruggelingen, toeristen en toevallige passanten van harte welkom om zelf de test te doen en enkele ALDI-producten blind te proeven en te vergelijken met de A-merken. Niet toevallig is het op ’t Zand die dag ook de wekelijkse markt.

Bewezen kwaliteit

Gespecialiseerde bureaus namen reeds meer dan 120 ALDI-artikelen onder de loep. Daarbovenop gebeuren heel regelmatig testen door derden waarbij ALDI-producten als beste uit de test komen. Op deze manier beschikt ALDI ondertussen over een lijst van 150 producten die minstens even goed scoren als A-merken.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.