Home > Aldi Gullegem heropent morgen. Dit jaar 12 filialen in onze provincie met nieuwe inrichting

Aldi Gullegem heropent morgen. Dit jaar 12 filialen in onze provincie met nieuwe inrichting

Geschreven op 9 februari 2024 om 09:20 door Mario De Wilde

De Aldi-winkel aan de Bissegemstraat in Gullegem heropent morgen zijn deuren na een weekje verbouwingswerken. Een nieuwe winkelinrichting legt de nadruk meer dan ooit op het assortiment verse producten. Zo wordt winkelen in Gullegem nog gemakkelijker. Het versassortiment bij Aldi is de laatste jaren sterk gegroeid. Sinds 2020 steeg het aanbod verse groenten en fruit met 10%. De afdeling vers vlees is sindsdien quasi verdubbeld. Om meer ruimte te bieden aan dit groeiende aanbod, sloot de Aldi-winkel in Gullegem op zaterdag 3 februari voor een week. Vanaf morgen, zaterdag 10 februari,
staat het team van 13 medewerkers opnieuw klaar om de klanten te verwelkomen in een vernieuwde winkelomgeving.
Versmarktbeleving


Het resultaat van de werken? Klanten vinden in de vernieuwde winkel alle verse groenten en fruit en vers vlees onmiddellijk bij het binnenkomen terug. De nieuwe meubels zijn dieper waardoor producten overzichtelijker gepresenteerd worden voor de klant. Op die manier wordt een versmarktbeleving gecreëerd Ook het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groenten en fruit staat in de nieuwe indeling bij de ingang van de winkel.
Gemakkelijker winkelen
“Met deze nieuwe winkelinrichting maken we winkelen voor onze klanten nog eenvoudiger”, zegt Lobke Destrooper, Manager Verkoop van het regionale hoofdkantoor Aldi Roeselare. “Verse producten staan bovenaan het boodschappenlijstje. Door ze onmiddellijk vooraan aan te bieden, kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële. De klanten smaken deze nieuwe
presentatie. De bakkerijafdeling blijft aanwezig in de eerste gang, net als het aanbod verse vis. De
wekelijkse promoties staan telkens in het midden van iedere gang. De gekende tijdelijke non-foodaanbiedingen op woensdag en zaterdag zijn makkelijk terug te vinden per actiedag achteraan de winkel.
12 West-Vlaamse winkels in 2024
Aldi opent al zijn nieuwe of vernieuwde winkels met deze nieuwe indeling. Bijna de helft van de Belgische Aldi-winkels werd ondertussen op deze manier ingericht. Dit jaar zal de discounter ruim 100 extra winkels vernieuwen volgens de indeling met vers vooraan, waarvan 12 West-Vlaamse Aldi-winkels.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.