Home > Albert Heijn opende gisteren onder massale belangstelling in Het Pand in Waregem

Albert Heijn opende gisteren onder massale belangstelling in Het Pand in Waregem

Geschreven op 20 augustus 2022 om 19:16 door Mario De Wilde

Gisteren was het twee keer feest. Winkelcentrum Het Pand opende -na een stevige verbouwing- opnieuw de deuren. Albert Heijn opende in datzelfde winkelcentrum een eerste winkel in Waregem. In de winkel van 1600m2 wordt al het lekkere van Albert Heijn aangeboden: een verrassend assortiment, Hollandse prijzen en persoonlijke service. “Dit is een fantastische stad om een nieuwe winkel te openen. Waregem ondersteunt ondernemerschap voluit en dat waarderen we enorm. Het Pand wordt zonder twijfel een bruisend commercieel centrum in het hart van de stad. Het is een feest om hier een winkel te kunnen openen,” zegt franchisenemer Jean-Paul Fraeyman. Dit wordt een winkel voor al je kleine en grote boodschappen.“

Onze winkel in Het Pand mikt op kleine én grote boodschappen,” voegt Jean-Paul Fraeyman toe. “Je raakt er makkelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer. Daarnaast hebben we ook een gigantische ondergrondse parking ter beschikking waardoor je er ook met de wagen heel makkelijk geraakt. Het Pand is een plek waar het aangename en et nuttige elkaar vinden: je kan hier funshoppen én tegelijkertijd je boodschappen doen in een fantastische winkel. Zoals je van Albert Heijn mag verwachten, pakken we uit met mix van topservice, een verrassend assortiment en hele scherpe prijzen. We gaan van deze winkel een topwinkel maken: daar zijn we zeker van.”

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België:“Waregem is een bijzonder mooie plek om te landen. Het is een centrumstad ‘in galop’ waar ondernemingslust, klantenpotentieel en koopkracht samenkomen. Op zo’n plekken ondernemen we goed en graag. Met onze winkel in Het Pand brengen we een hele actuele propositie naar de klant: kwaliteit, service en keuze – en dat tegen razend scherpe prijzen.”

Er mogen nog enthousiaste collega’s bij. Albert Heijn Waregem is een project van franchisenemer Jean-Paul Fraeyman. Hij is ook de naam achter de succesvolle winkels in Roeselare, Rumbeke (Roeselare), Ronse en Oudenaarde. De dagelijkse leiding van Albert Heijn Waregem komt in de handen van supermarktmanagers Geert en Roderick. Zij timmeren nog volop aan hun team dat uit een 40-tal medewerkers zal bestaan. Enthousiaste mensen die energie krijgen van werken in een winkel vol vers en voordeel, zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Albert Heijn brengt razend scherpe prijzen naar Waregem. Albert Heijn is gekend om razend scherpe prijzen. Ook bij Albert Heijn Waregem mag je die verwachten. Prijzen bij Albert Heijn zijn altijd competitief. Daarnaast heeft de winkel ook elke week promoties van formaat. Die vinden klanten in de Bonusrekken in de winkel én in de Bonusfolder die vanaf nu elke week in de bus valt. Ook in de app van Albert Heijn België zijn de Bonuspromoties te bekijken. Albert Heijn Waregem pakt ook het hele jaar door uit met Prijsfavorieten. Dat zijn meer dan 1500 topproducten voor de allerlaagste prijs: van groenten en fruit, tot koekjes, noten en schoonmaakmiddelen. Ze zijn makkelijk te vinden in de winkel, want klanten herkennen ze aan het logo met het blauwe duimpje.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.